Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Пятница, 26.04.2024, 08:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Апрель » 08

В Українському центрі оцінювання якості освіти завершено роботу з визначення порогового бала "склав/не склав" за результатами пробного тестування з української мови та літератури. Про це у своєму Facebook повідомив директор центру Ігор Лікарчук.

За його словами, пороговим балом пробного ЗНО з української мови і літератури визначено 35 балів. У визначенні порогового бала брали участь 80 експертів, які працювали в Києві, Одесі, Харкові, Львові, Дніпропетровську, Херсоні, Вінниці, Івано-Франківську та Слов’янську.

"Поріг не здолали 10,9% тих, хто взяв участь у пробному тестуванні та надіслав свої результати до УЦОЯО. Таким чином, рейтингова оцінка за шкалою 100-200 балів буде нараховуватися лише тим, хто отримав 35 і більше балів", - зазначив директор УЦОЯО.

Разом з тим, він застеріг від спроб прогнозування результатів основного ЗНО на базі результату пробного тестування.

"Наголошую, що цей "поріг" стосується лише пробного тестування з української мови та літератури. Також застерігаю усіх від спроб прогнозувати майбутні результати "справжнього" ЗНО на основі результатів пробного тестування. Через багато причин такий прогноз апріорі не може бути ... Читать дальше »

Переглядів: 656 | Додав: KDG | Дата: 08.04.2015

Учасник зовнішнього незалежного оцінювання може бути позбавлений права проходити зовнішнє незалежне оцінювання, або його робота може бути анульована, у випадку порушення процедури проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Спілкування з іншими учасниками. Абітурієнт може бути позбавлений права на продовження роботи над тестом, якщо в аудиторії де проводиться тестування він заважає іншим абітурієнтам працювати над тестом або спілкується з іншими абітурієнтами, або передає їм будь-які предмети чи матеріали.

Засоби зв’язку. Учасник ЗНО зобов’язаний покинути аудиторію якщо з’ясується, що він має при собі засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації або друковані чи рукописні матеріали, що не передбачені процедурою тестування.

Речі, що не передбачені процедурою зовнішнього оцінювання (верхній одяг, парасольки, сумки, книжки, калькулятори, вимкнуті мобільні телефони, інші засоби зв'язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими відповідних технічних засобів чи пристроїв, друковані або рукописні матеріали, засоби, предмети, прилади) залишаються учасником ЗНО у спеціально відведеному місці, на яке зобов'язаний вказати інструктор в аудиторії тестування.

... Читать дальше »

Переглядів: 546 | Додав: KDG | Дата: 08.04.2015

...
Друк
Пошук
Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz