Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Пятница, 26.04.2024, 00:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Октябрь » 15

 

У понеділок 12 жовтня на базі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій відбулося засідання опорної школи вчителів початкових класів. Метою заходу було спостереження за шляхами формування ціннісних орієнтирів у ході навчання. Так, учителем вищої категорії Дукою Іриною Володимирівною був проведений урок з предмету «Людина і світ» (3 клас) на тему: «Плоди й насіння». Учасники засідання відзначили високу технічну оснащеність уроку, інформаційну насиченість, наукове підґрунтя виучуваного матеріалу, доцільне використання інтерактивних та інформаційних технологій, високу фахову майстерність педагога. Оскільки урок проведений у системі науково-педагогічного проекту «Інтелект України», у ході його обговорення колеги шкіл міста виявили жвавий інтерес щодо даної інноваційної діяльності.

На завершення заходу керівник опорної школи, учитель початкової освіти СШ № 6 Кизім Лариса Миколаївна виступила з доповіддю «Психолого-педагогічні особливості формування ціннісних орієнтирів у школярів та їх використання в навчальному процесі».

Переглядів: 542 | Додав: KDG | Дата: 15.10.2015

Президент затвердив Стратегію патріотичного вихованняПід час відвідання Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Президент Петро Порошенко підписав Указ "Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки".

За словами глави держави, Стратегія національно-патріотичного виховання є дороговказом для всіх органів державної влади, інститутів громадянського суспільства.

"Громадянин-патріот держави має виховуватись на прикладах героїчної боротьби українського народу за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави", - сказав Порошенко.

Президент висловив впевненість, що реалізація основних положень Стратегії сприятиме національному відродженню та захисту демократичного європейського вектору України.

Стратег ... Читать дальше »

Переглядів: 496 | Додав: KDG | Дата: 15.10.2015

 

У перший день жовтня у Чернігівській обласній державній адміністрації традиційно вшанували кращих серед кращих педагогічних працівників – цьогорічних лауреатів обласної премії імені Софії Русової та Георгія Вороного.

Цієї теплої сонячної осінньої днини в ошатній залі зібралась справжня інтелектуальна еліта регіону – педагогічні працівники, які підготували переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, вчителі-переможці та лауреати конкурсів професійної майстерності «Учитель року», науково-педагогічні працівники, які внесли значний особистий внесок у розвиток вищої освіти області.

Піднесений настрій свята був підтриманий звуками ліричних музичних композицій у виконанні колективів Чернігівського музичного училища імені Л.М.Ревуцького, які створили особливо урочисту атмосферу почесного зібрання.

... Читать дальше »

Переглядів: 547 | Додав: KDG | Дата: 15.10.2015

 

13 жовтня 2015 року в залі управління освіти для директорів загальноосвітніх навчальних закладів міста був проведений тренінг «Психологічна компетентність сучасного керівника». Основну частину тренінгу склав діагностичний практикум, який мав за мету дати основу для систематизованої оцінки керівником своїх сильних сторін і обмежень, що перешкоджають ефективно здійснювати управління.

Для того, щоб з’ясувати, що перешкоджає управлінській діяльності та їхньому особистому зростанню керівники шкіл та гімназій опрацювали дві методики:

  1. Аналіз своїх обмежень («Ви самі»).
  2. Аналіз особистих обмежень («Робота»).

Цікавою для директорів була вправа «Дві групи», під час якої ведучий об’єднував уч ... Читать дальше »

Переглядів: 483 | Додав: KDG | Дата: 15.10.2015

 

У свято Покрови, 14 жовтня, в Україні відзначають 73-ю річницю створення Української Повстанської Армії та День захисника України. З цієї нагоди у дошкільному навчальному закладі відбулося ряд заходів.

Напередодні свята дошкільнята відвідали козацьку фортецю в селі Бубнівщина, де познайомилися з історичним минулим та побутом козацтва.

За участі дітей старшого дошкільного віку 13 жовтня було проведено музично – спортивне свято «Козацькі забави». Діти мали змогу позмагатися в спритності та кмітливості, змагаючись в естафетах, виконуючи рухи флеш-мобу. На завершення малюки привітали зі святом чоловіків – працівників закладу.

У першому класі був проведений захід для батьків на тему: «Українські традиції поважаєм – татусів з днем захистника України вітаєм».                 ... Читать дальше »

Переглядів: 595 | Додав: KDG | Дата: 15.10.2015

 

З нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та свята Покрова Пресвятої Богородиці – 13 жовтня 2015 року в ДНЗ № 11 було проведене свято «Слава козакам».

На свято були запрошені Анатолій Ілюхін – громадський представник Прилуцького козацького полку, В’ячеслав Хорт – голова канцелярії, Володимир Хавренко – осавул цього ж полку. Гості розповіли про те, що 14 жовтня наша країна уперше відзначатиме День захисника України , що це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

Прилуцькі козаки взяли активну участь у козацьких змаганнях та розвагах разом з дошкільнятами, а на при кінці заходу урочисто посвятили вихованців закладу в козаки.

Переглядів: 461 | Додав: KDG | Дата: 15.10.2015

 

З метою виховання патріотичних почуттів, зацікавленості дітей дошкільного віку до минулого свого народу, правильного ставлення до своєї історії в ДНЗ № 8 було заплановано та проведено ряд заходів щодо відзначення Дня захисників України, Дня українського козацтва, а саме: 12 жовтня 2015 року завзяті козачата-дошкільники взяли участь у музично-спортивному святі «Козацькі забави» фізінструктор Кисіль Н.М. організувала естафети «осідлай коня», «Козацькі чоботи» та «передай листа» в ході яких діти продемонстрували свої вміння. На святі маленькі козачата не тільки змагались, але й розповідали про державні символи України, співали задушевні українські пісні, заводили веселі таночки.

13 жовтня 2015 року в цікавій формі пройшло тематичне заняття «Слава і гордість українського народу» на яке були запрошені воїни-земляки Красноок П.М., Піка А.І., Яцун Ю.С. Діти з великою цікавістю вислухали розповіді учасників АТО і отримали вичерпні відповіді на запитання. На прощання малята висловили слова вдячності гостям та вручили сувеніри виготовлені власноруч. Після такої зустр ... Читать дальше »

Переглядів: 484 | Додав: KDG | Дата: 15.10.2015

Міністерством освіти і науки оприлюднено Проект Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2016 році. Проект містить ряд важливих змін, які спрямовані на імплементацію нового Закону "Про вищу освіту". Зокрема:

Вперше Умови прийому до ВНЗ охоплюють ступені молодшого бакалавра та доктора філософії, в останній раз здійснюється набір на освітньо-кваліфікаційні рівні вищої освіти молодшого спеціаліста та спеціаліста.

Набір студентів до ВНЗ на всі ступені (молодший бакалавр, бакалавр, магістр, доктор філософії) та освітньо-кваліфікаційні рівні (молодший спеціаліст, спеціаліст) здійснюватиметься за новим єдиним Переліком галузей та спеціальностей. Окрім того, чітко затверджується перелік спеціальностей, прийом на навчання за якими здійснюється з урахуванням рівня творчих та/або фізичних здібностей вступників (так званий, "творчий конкурс").

Зберігається система пріоритетності заяв – вперше використана під час вступної кампанії 2015 року. Вс ... Читать дальше »

Переглядів: 556 | Додав: KDG | Дата: 15.10.2015

...
Друк
Пошук
Календар
«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz