Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Пятница, 10.05.2024, 05:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Ноябрь » 6 » Обласний семінар методистів з виховної роботи РМК та ММЦ
21:48
Обласний семінар методистів з виховної роботи РМК та ММЦ


 

5 листопада 2013 року на базі Прилуцької гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна (директор Бурлаку Н.О.) та Центру творчості дітей та юнацтва (директор Савченко Т.М.) відбувся обласний семінар методистів з виховної роботи районних (міських) методичних кабінетів (центрів) відділів освіти райдержадміністрацій, управлінь освіти міських рад Чернігівської області на тему «Створення умов для вільного розвитку особистості школяра шляхом залучення його до різних видів творчої діяльності».

Розпочала роботу семінару Т.М.Клименко, начальник управління освіти Прилуцької міської ради, яка привітала учасників семінару, і зазначила, що: «Організація роботи щодо забезпечення освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку є складовою і невід′ємною частиною всього навчально-виховного процесу в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста і спрямована на виховання свідомої, гармонійно розвиненої, творчої, високоосвіченої, життєво компетентної особистості».

Семінар був організований та проведений Чернігівським ОБЛУОН (координатор – Злобіна О.О., заввідділом виховної роботи і здорового способу життя ЧОІППО імені К.Д. Ушинського) та ММЦ управління освіти Прилуцької міської ради (координатор – Гапченко Л.М., методист ММЦ управління освіти). Під час проведення семінару виступили:

-   Кожевнікова Т.М. (заступник директора з виховної роботи Прилуцької гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна) «Розвиток творчих здібностей гімназистів – пошук нових підходів у виховній діяльності»;

-   Савченко Т.М.(директор ЦТДЮ) «ЦТДЮ – територія для вільного розвитку особистості школяра шляхом залучення його до різних видів творчої діяльності);

-   Мельниченко Н.М.(заступник директора з навчально- методичної роботи) «Сучасні концепції та підходи до розвитку обдарувань й розкриття творчого, інтелектуального потенціалу дітей та учнівської молоді»;

-   Семенченко Н.І. (заступник директора з виховної роботи ЦТДЮ) «Індивідуальна проектна діяльність вихованців як умова розвитку творчих обдарувань»;

-   Шинкаренко С.М. (методист ЦТДЮ) «Дитяче самоврядування як засіб підготовки дітей до життя»;

-   Берьозко Н.О. (завідуюча відділом художньо-естетичного виховання) «Дитяча творчість. Пошуки. Перспективи.»;

-   Овдієнко О.М. (методист ЦТДЮ) «Організація діяльності Клубу старшокласників «Ідея, що об′єднує»».

Показали майстер-класи члени гуртків Прилуцької гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна: «Золоті долоньки» (керівник – Кобел Т.О., вихователь ГПД), «Вишиванка» (керівник – Чепурна О.А., учитель трудового навчання), «Жива клітинка» (керівники: Бойко Л.В., учитель початкових класів та Кулик І.Б., вихователь ГПД). Також під час семінару відбулося практичне заняття з вихованцями Зразкового художнього колективу хореографічного ансамблю «Данс-клас» на тему «Особливості практичної діяльності педагога-хореографа з розвитку творчих здібностей учнів ЗНЗ» (Іванькова Л.О., керівник Зразкового хореографічного колективу «Данс-клас» Прилуцької гімназії № 5).

Методист ММЦ управління освіти Огорілко І.М. провела організаційно-діяльнісну гру «Працюємо в команді».

На завершення семінару вихованці ЦТДЮ показали номери художньої самодіяльності, які стали переможцями Всеукраїнських та обласних конкурсів.

В ході семінару учасники обмінювались досвідом та визначили перспективи діяльності з даного напрямку. Активність аудиторії, дружня атмосфера свідчили про зацікавленість педагогів до теми семінару.

 Підсумки роботи семінару підвела Злобіна Олена Олексіївна, заввідділом виховної роботи і здорового способу життя ЧОІППО імені К.Д.Ушинського.

Переглядів: 857 | Додав: KDG | Рейтинг: 0.0/0
...
Друк
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz