Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Пятница, 17.05.2024, 07:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Апрель » 20 » Дні педагогічної майстерності учителів іноземних мов
13:44
Дні педагогічної майстерності учителів іноземних мов
 
 

Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення. Інтерес до вивчення мов традиційно великий, особливо сьогодні, коли Україна стоїть на шляху входження до Європейського Союзу.

Актуальними є слова Франка Сміта: «Знання однієї мови дозволяє увійти в коридор життя, знання двох мов – відкриває вам усі двері у цьому коридорі».

В даний час на рівні Міністерства освіти і науки України, місцевих органів управління освітою, методичних служб велика увага приділяється питанню викладання іноземної мови в школі.

Сучасні методики оцінювання вчителя іноземної мови висувають до нього багато вимог. Мабуть, найбільш важливими серед них є такі, як комунікативна, мовна, методична та соціокультурна компетенції.

Важливим фактором сьогодні є власне бажання вчителя досконало оволодіти своєю професією, мати адекватну самооцінку, займатися саморозвитком.

З метою підвищення фахового рівня учителів іноземних мов загальноосвітніх навчальних закладів міста 18-19 квітня 2016 року було проведено Дні педагогічної майстерності учителів іноземних мов.

У ці дні були проведені відкриті уроки:

  • урок німецької мови у 9-А класі гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна учителем Пузановою Оксаною Анатоліївною;
  • урок англійської мови у 4-А класі гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна учителем Дубовик Юлією Юріївною;
  • урок німецької мови у 7-А класі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського учителем Чайкою Іриною Василівною;
  • урок англійської мови у 2 класі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського учителем Єршовою Юлією Леонідівною.

Цікаво була представлена позакласна робота з вивчення іноземних мов. Молодий педагог гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна Герасименко Олеся Анатоліївна провела відкрите заняття гуртка «Прикладна інформатика. Акваленд» ( інтеграція з англійською мовою) у 1-В класі.

 
 

Фестиваль іноземних мов у гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна продемонстрував високий рівень володіння школярами іноземними мовами. Англійською, німецькою, французькою звучали пісні, вірші, презентації, інсценізації. Учні як початкової, так і середньої та старшої ланки змістовно та емоційно показали глядачам, якими були учителі іноземних мов ЗНЗ міста, що вивчення англійської, німецької та французької мов для них є важливим і дуже цікавим.

У ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 учитель англійської мови Литвиненко Оксана Володимирівна разом із волонтером Корпусу Миру США в Україні Кейлою Когл, яка працює у даній школі, провели засідання клубу англійської мови «Діалог». Рівень володіння учнів середніх та старших класів школи № 14 англійською мовою показав, що вивчення мови разом із носієм мови дає гарні результати, адже, починаючи спілкуватися з англомовним викладачем-носієм мови, кожна дитина відразу отримує потужний стимул для подальшого прогресу у своїх заняттях. Відчувши радість від того, що її розуміють не просто вчителі, а англомовні люди, діти роблять різкий ривок у навчанні. Спілкування з носіями мови дозволяє випробувати на міцність отримані теоретичні знання та навички.

Саме у ці дні, 18-19 квітня 2016 року, з метою надання методичної допомоги учителям іноземних мов ЗНЗ м.Прилуки до нас завітали методисти відділу суспільно-гуманітарних дисциплін Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського Булгакова Євгенія Костянтинівна (методист з французької і англійської мови) та Одінцова Лілія Петрівна (методист з німецької мови).

Методисти проаналізували проведені відкриті уроки та заходи, надали конкретні методичні рекомендації щодо удосконалення проведення уроків англійської та німецької мов, ознайомилися із веденням документації (календарне планування, відповідність програмам, забезпеченість учнів підручниками, робота міського та шкільних методичних об'єднань учителів іноземних мов, наповнюваність кабінетів дидактичним та методичним матеріалом тощо).

В рамках вивчення передового педагогічного досвіду учителя французької мови гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна Іщенко Галини Петрівни на рівні області методист ЧОІППО Булгакова Євгенія Костянтинівна ґрунтовно опрацювала з педагогом питання по представленню та захисту матеріалів досвіду на засіданні науково-методичної ради ЧОІППО імені К.Д.Ушинського у травні 2016 року.

Під час відкритого діалогу учителі отримали кваліфіковані відповіді на питання щодо підготовки та проведення ДПА з англійської мови, організації роботи літніх мовних таборів.

 

Методисти ЧОІППО імені К.Д.Ушинського були приємно вражені створеними умовами та організацією роботи з дітьми в Центрі творчості дітей та юнацтва, особливо гуртків «Англійська мова» лінгвістичного клубу.

Учителі іноземних мов також мали змогу ознайомитися з новинками іноземної навчальної та методичної літератури, яку надіслала компанія «Лінгвіст» – офіційний дистриб'ютор іноземної літератури в Україні.

Два дні інтенсивної роботи сприяли підвищенню фахового та методичного рівня вчителів іноземних мов загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Методист ММЦ Огорілко І.М.

Переглядів: 554 | Додав: KDG | Рейтинг: 0.0/0
...
Друк
Пошук
Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz