Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Четверг, 25.04.2024, 21:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архив новостей
« 1 2 ... 80 81 82 83 84 85 »

19 квітня 2012 року в парковій зоні Центру творчості дітей та юнацтва була проведена акція "Розарій випускників-2012”.

З вітальним словом перед випускниками виступили міський голова Беркут Юрій Володимирович, начальник управління освіти Клименко Тетяна Михайлівна, директор Центру творчості дітей та юнацтва Савченко Тетяна Михайлівна.

Від випускників слово мав Тишкевич Богдан, учень 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9:

Вже стало доброю традицією на згадку про свої шкільні роки висаджувати випускниками прилуцьких шкіл вічнозелені дерева, багаторічні квіти та кущі. В парковій зоні Центру творчості дітей та юнацтва уже висаджені модрини, самшит та квітучі кущі. Не випадково саме ці зелені насадження обирали прилуцькі випускники. Вони символізують собою вічні людські цінності: модрина — символ могутності, довголіття та вічного оновлення життя; самшит — символ краси і молодості; квітучі кущі — символ життя та перемоги світла.

Ми, випускники 2012 року, сьогодні висадимо розарій. Троянди є символом вдячності, благополуччя, безсмертя, небесної досконалості, часу і вічності. У християнстві троянда є провісницею щастя та символом раю.

Цьогорічна акція "Розарій випускників-2012” проводиться 19 квітня, а через два дні — 21 квітня — ми відзначатимемо День довкілля. Тож нехай парк Центру творчості дітей та юнацтва причепуриться, по-святковому засяє чистотою і зеленню, а наш розарій слугуватиме зв'язком теперішніх і майбутніх поколінь прилуцьких випускників та сприятиме утвердженню школи, як центра розвитку громади.

... Читать дальше »

Переглядів: 643 | Додав: KDG | Дата: 20.04.2012

З 19 квітня 2012 року у ЗНЗ міста розпочалася екологічна акція по збору вторинної сировини "Учні шкіл - за чисте місто!" Учні збирають макулатуру та пластикові пляшки. Навчальні заклади співпрацюють із ПП "Озон", яке відправляє зібрану дітьми вторинну сировину на переробку. Першими розпочали акцію учні гімназії № 5. Екологічна акція триватиме до 28 квітня.
Переглядів: 526 | Додав: KDG | Дата: 19.04.2012

18 квітня 2012 року об 11. 00 на спортивному майданчику гімназії № 5 стартувала військово-спортивна гра "Зірниця". У ній узяли участь команди учнів 5 - 9 класів усіх ЗНЗ міста. У перший день гри між командами був проведений конкурс на кращий стрій та пісню. Діти на високому рівні показували топографічну підготовку, брали участь у спортивних змаганнях з метання гранати, бігу на 30 м, підтягування. Захоплюючою виявилася естафета "Десант", під час якої учасники гри шукали вихід з лабіринту, переносили "пораненого", швидко звільняли умовно уражену ділянку суші, долали перешкоди.
19 квітня на базі ТСОУ пройде другий день гри "Зірниця".
Бажаємо командам успіху й перемоги!
Переглядів: 829 | Додав: KDG | Дата: 18.04.2012


Весна пробуджує від зимового сну землю, одягає її в різнобарв'я, хвилюючими турботами входить у життя людини. Освітяни міста вирішили допомогти природі убратися в зелені шати й 18 квітня 2012 року взяли участь у акції по висадженню молоденьких дубків на алеї молодогвардійців у сквері Олега Кошового, приуроченій 70-річчю заснування Молодої Гвардії. По два одинадцятикласники від кожної школи разом зі своїми наставниками висадили в ґрунт маленькі деревця, сподіваючись, що через декілька років вони забуяють зеленню й милуватимуть око прилучан.
Переглядів: 614 | Додав: KDG | Дата: 18.04.2012

Це прекрасно, коли юні художники, які мають талант, можуть показати свої роботи світові. Тим паче це стосується й прилучан, у яких розвинене тонке почуття прекрасного й потяг до мистецтва.

12 квітня в приміщенні управління Національного банку України в м. Чернігові відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та учасників обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Національний банк майбутнього».

Високий художній рівень та творчий підхід до виконання робіт продемонстрували учні нашого міста. На конкурс надійшло 114 малюнків, із 14 районів області, виконаних у різних художніх техніках. Відбір кращих малюнків був вимогливим.

Тому приємно відзначити, що за рішенням обласного журі визначено чотирнадцять переможців та лауреатів, серед яких п’ять прилучан: ІІІ місце отримала Чайковська Тетяна, учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 (керівник Оксана Симоненко). Лауреатами стали: Новік Марія та Газарян Аліна, учениці гімназії № 1 (ке ... Читать дальше »

Переглядів: 1024 | Додав: KDG | Дата: 17.04.2012

17 квітня на базі ЦТДЮ відбувся перший етап зльоту юних туристів - краєзнавців серед команд ЗНЗ міста. Учасники захищали дослідницькі роботи у виді "творчі майстерні" за напрямками краєзнавства та змагалися у конкурсній програмі.
Серед кращих - дослідницькі роботи гімназії № 1 та школи № 9. У конкурсі "візитка команди" перемогли команди шкіл №№ 9,6,7, у конкурсі "народні ігри" кращими виявилися школи 10, 6 та 9. У конкурсі "емблема команди" школи 12, 13 та 10.
Подібний зліт проводиться в місті вперше з метою активізації учнівської молоді до краєзнавчої та пошукової роботи, а також підготовки та відбору кращих краєзнавців до участі у обласному зльоті який відбудеться з 4 по 7 травня в с. Количівка поблизу Чернігова.
2 етап пройде 25 квітня в лісовому масиві "івушка" де учасники будуть долати "експедиційний маршрут" що складається з 6 станцій краєзнавства: історичне, географічне, археологічне, екологічне, етнографічне, геологічне та долати перешкоди з елементами спортивного туризму.

Переглядів: 731 | Додав: KDG | Дата: 17.04.2012


Хай пасочка у пічці не згоряє
І шиночка завудиться в огні,
Хай в вашій хаті свято не минає
І не зникають страви на столі.

Хай яйця стануть різнокольорові
За порухом одного писанка,
Хай хрін буде цілющим і здоро ... Читать дальше »
Переглядів: 644 | Додав: KDG | Дата: 14.04.2012

6 квітня 2012 року в залі міського методичного центру пройшов семінар вихователів-методистів дитячих навчальних закладів міста з проблеми "Православна культура для дошкільнят. Реалізація програм морально-духовного спрямування".

В ході семінару педагоги ознайомилися з поняттям "православна культура", проаналізували висловлювання вчених М.О.Берлдяєва, В.В.Зеньковського, які вважали, що саме православна культура є неперервним засобом у справі формування духовної культури дітей дошкільного віку. В рамках практичної частини семінару педагоги зробили екскурс по дієвим програмам для ДНЗ, які пропагують духовно-моральні цінності.

Переглядів: 657 | Додав: KDG | Дата: 06.04.2012

Уже традиційно у Прилуках - переможці IV етапу Всеукраїнських предметних олімпіад. І з кожним роком їх стає все більше й більше. Цього року відзначилися Владіміров Сергій (гімназія № 1) , Шевченко Карина (СШ І-ІІІ ст. № 6), Тишкевич Богдан (ЗОШ І-ІІІ ст. № 9).
Переглядів: 544 | Додав: KDG | Дата: 04.04.2012

Підведено підсумки  міського етапу VIІI обласного конкурсу учнівської комп’ютерної творчості. Переможцями стали: 

у номінації «Педагогічні програмні засоби»

1 місце – Підберезна Олена ... Читать дальше »
Переглядів: 726 | Додав: KDG | Дата: 04.04.2012

ІІ міський фестиваль дитячої творчості "Сузір'я дошкільнят-2012" пройшов 30 березня 2012 року в залі ЦТДЮ.
У програмі фестивалю пісні, танці, вірші та гуморески у виконанні вихованців ДНЗ міста та ЦТДЮ. Учасників фестивалю привітали гості: міський голова Юрій Беркут, депутат Чернігівської обласної ради, Голова Благодійного фонду "Сила добра" Микола Рудьковський, депутат Прилуцької міської ради, заслужений працівник освіти України, начальник управління освіти Тетяна Клименко.
Переможцями стали:
  • у номінації спів - Альона Спіцина (ДНЗ № 9);
  • у номінації танок - колектив "Барвінчата" (ДНЗ № 28);
  • у номінації вірш - Дяченко Анастасія (ДНЗ № 3);
  • у номінації гумореска - Максим Ритченко (ДНЗ № 27).

На завершення свята усі юні артисти отримали солодкі подарунки від міського голови та призи від Благодійного фонду "Сила добра" .

Переглядів: 722 | Додав: KDG | Дата: 30.03.2012

27 березня 2012 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст. №7 був проведений семінар-практикум для вчителів історії ЗНЗ міста, на який був запрошений доцент кафедри суспільних дисциплін ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського, кандидат педагогічних наук Мокрогуз Олександр Петрович.
Мокрогуз О.П. прочитав для вчителів історії лекцію «Тести, як засіб навчання в контексті ЗНО».
В ході семінару була проведена робота по підготовці команди учнів до Всеукраїнського турніру юних істориків.
Переглядів: 1010 | Додав: KDG | Дата: 28.03.2012

Методичні рекомендації щодо проведення "Дня цивільного захисту" в загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах Дуброва Н.Й, Осипенко С.І., Іванов А.В. Схвалено для використання в загальноосвітніх навчальних закладах (Лист від 22.06.2011 № 1.4/18-2005)
Переглядів: 593 | Додав: KDG | Дата: 28.03.2012

24 березня 2012 року на базі гімназії № 5 та спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій пройшло пробне ЗНО-2012 з української мови та літератури, англійської мови, біології, фізики, всесвітньої історії. На ці предмети було зареєстровано 356 абітурієнтів Прилук та Прилуцького району. На пункти тестування прийшло 329 абітурієнтів. З різних причин не взяли участь у першій сесії пробного тестування 27 абітурієнтів. Персонал пунктів тестування відпрацював впевнено та злагоджено. Знайомство з процедурою ЗНО-2012 для абітурієнтів цього року пройшло на належному рівні.
Переглядів: 548 | Додав: KDG | Дата: 24.03.2012

24 березня 2012 року о 10 годині на спортмайданчику Прилуцького агротехнічного коледжу пройшов фінал І етапу ЄВРО-2012. У фінальному двобої зустрілися команди спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10. Зустріч завершилася з рахунком 6:1 на користь ЗОШ № 10. Таким чином команда ЗОШ І-ІІІ ст. № 10 стала переможицею  І етапу кубку шкільного футболу "ЄВРО-2012". (МОНУ, облуон)

Переглядів: 507 | Додав: KDG | Дата: 24.03.2012

...
Друк
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz