Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Пятница, 26.04.2024, 07:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архив новостей
« 1 2 3 4 5 6 ... 84 85 »

 

Вітаємо переможців Національного етапу X Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості. Тема конкурсу у 2017 році – «Вода – джерело життя». Його мета – пропаганда та провадження здорового способу життя, виховання гармонійно розвиненої особистості. Конкурс проводиться у співпраці з Департаментом охорони здоров'я та соціальних справ Міського управління Вроцлава (Польща) під егідою Вроцлавського Природничого Університету. Організатором конкурсу в Україні є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

  • У номінації «Символ води в скульптурі (H2O)» переможцем стала учениця 3-В класу Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного Маторіна Аліса (учитель Хілобок О.І.)
  • ... Читать дальше »
Переглядів: 650 | Додав: KDG | Дата: 01.05.2017

 
 

25 квітня 2017 року в Прилуцькій гімназії № 1 ім. Георгія Вороного відбулося засідання методичного об`єднання бібліотекарів шкіл та гімназій міста.

Завідувач бібліотеки Нещемна Вікторія Євгеніївна провела годину пам'яті «Чорнобилю гіркий полин», присвячену 31-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС. У заході брав участь ліквідатор аварії на ЧАЕС Лебедєв Василь Миколайович.

В ході засідання відбулася зустріч бібліотекарів з чернігівською письменницею Тетяною Пакалюк, яка презентувала свої нові видання.

Переглядів: 476 | Додав: KDG | Дата: 27.04.2017

26 квітня 2017 року відбулося виїзне засідання міських методичних об'єднань практичних психологів ДНЗ, ЗНЗ та соціальних педагогів ЗНЗ. Фахівці психологічної служби відвідали одне із семи чудес України – Національний історико-культурний заповідник «Качанівку».

Ця окраса України розташована на північному сході Чернігівщини в Ічнянському районі, на березі чарівної річки Смош. В ході чудової екскурсії практичні психологи та соціальні педагоги ознайомилися з історією та сучасністю одного з найбільших та найяскравіших взірців садибної архітектури, суголосний найкращим традиціям світового палацо-паркового мистецтва.

Відвідини «Качанівки», відпочинок на свіжому повітрі, неформальне спілкування забезпечили практичних психологів і соціальних педагогів позитивними емоціями на довгий час.

Переглядів: 425 | Додав: KDG | Дата: 27.04.2017

 
 
 

26 квітня 2017 року на базі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій відбулося спільне засідання науково-методичної ради міського методичного центру управління освіти, постійно діючого семінару заступників директорів з виховної роботи та міського методичного об’єднання педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів на тему «Стан виховної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах міста». Засідання розп ... Читать дальше »

Переглядів: 504 | Додав: KDG | Дата: 27.04.2017

 
 

19 квітня на базі Прилуцької спеціалізованої школи № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій пройшло чергове засідання опорної школи вчителів початкової освіти.

В ході методичного турніру «Педагогічні основи формування національної самосвідомості учнів початкових класів» початківці поділилися своїми надбаннями з питань різноманітності форм, методів і засобів формування національної самосвідомості учнів та ефективності такої роботи серед учнів початкових класів».

На засідання була запрошена викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка – Ходак Тетяна Володимирівна, яка в своєму виступі глибоко розкрила поняття & ... Читать дальше »

Переглядів: 462 | Додав: KDG | Дата: 27.04.2017

 
 

З 19 до 21 квітня 2017 року в м.Чернігові пройшли тренінги Благодійного фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації Досвід. Перспективи. Результати» для фахівців психолого-методико-педагогічних консультацій Чернігівської області.

У роботі тренінгу взяли участь завідувач психолого-медико-педагогічної консультації м. Прилуки Кабанець В.М. та консультант ПМПК (вчитель-логопед управління освіти) Вовк Н.М.

Впродовж трьох днів з учасниками працювали висококваліфіковані фахівці-тренери з питань інклюзивної освіти та корекційної роботи: Аліна Мельник, оргконсультант, психолог, біз ... Читать дальше »

Переглядів: 553 | Додав: KDG | Дата: 26.04.2017

 
 

25 квітня 2017 року керівником гуртка « Інсайт» ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», що працює на базі Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, практичним психологом Світланою Олексенко, був проведений тренінг на тему: «Ми – проти насильства!»

Метою якого було сприяти усвідомленню учнями проблеми насилля у сучасному середовищі та формування практичних навичок для попередження насильства, закріпити і поглиблювати знання дітей про права людини, про насильство та його види; формувати навички правомірної поведінки, вміння самостійно приймати рішення, відстоювати власну думку, попереджувати т ... Читать дальше »

Переглядів: 795 | Додав: KDG | Дата: 26.04.2017

 
 

19 квітня 2017 року в смт. Гончарівське (полігон) відбулися стрільби бойовими патронами в рамках військово-польових зборів. В стрільбах взяли участь 121 юнак та дівчина учні 11 класів всіх ЗНЗ міста

Переглядів: 430 | Додав: KDG | Дата: 25.04.2017

 
 

19.04.2017 на базі дошкільного навчального закладу № 3 пройшло методичне об’єднання вихователів дітей молодшого дошкільного віку, керівник Московченко Т.О. Учасники продовжували розглядати питання «Дошкільна освіта: перезавантаження». Самойленко С.В., вихователь днз № 3, провела художньо – мовленнєву діяльність дітей «Прийшла весна - красна» та презентувала мікрометод кабінет групи, власний творчий доробок «Раннє читання за методикою М. Шелестової». Педагоги відмітили позитивні сторони роботи вихователя – використання ІКТ, належну попередню роботу з дітьми по ознайомленню з весняними явищами, запозичили прийом ігрової мотивації, толерантний стиль спілкування вихователя з дітьми, організацію сучасного заняття.

... Читать дальше »

Переглядів: 455 | Додав: KDG | Дата: 25.04.2017

Вітаємо Хоружу Ларису Олексіївну, бібліотекаря Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 14, із зайнятим першим місцем в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека – 2017» у номінації «Бібліотека – виховний простір навчального закладу». Бажаємо успіхів на Всеукраїнському етапі конкурсу!

Переглядів: 454 | Додав: KDG | Дата: 20.04.2017

 

19 квітня 2017 року в гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна було проведено позачергове засідання міського методичного об'єднання учителів іноземних мов загальноосвітніх навчальних закладів. На розгляд виносилося питання щодо підготовки до державної підсумкової атестації з англійської мови у 9 класі.

Методист ММЦ Огорілко Ірина Миколаївна разом із керівником ММО учителів іноземних мов Ромець Людмилою Володимирівною ознайомили учителів англійської мови з листом Міністерства освіти і науки України від 13.03.2017 р. 1/9-149 «Про проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році» та «Орієнтовними вимогами до проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2016/2017 навчальному році».

... Читать дальше »

Переглядів: 478 | Додав: KDG | Дата: 19.04.2017

18 квітня 2017 року в Прилуцькій гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна відбулося позачергове засідання міського методичного об’єднання вчителів української мови та літератури щодо проведення державної підсумкової атестації у 9 класі. У ході засідання методист міського методичного центру Самара І.П. ознайомила присутніх з листом Міністерства освіти і науки України від 13.03.2017 р. 1/9-149 «Про проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році».

Переглядів: 372 | Додав: KDG | Дата: 18.04.2017

07-08 квітня 2017 року на базі Чернігівського національного технологічного університету проведено VIІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Педагогіка здоров’я».

Конференція присвячена висвітленню теоретичних та практичних результатів досліджень щодо проблем вивчення, збереження та формування здоров’я дітей, учнівської та студентської молоді, у тому числі досвіду діяльності шкіл, які працюють за напрямом «Школа сприяння здоров’я».

Організатори зазначеного вище заходу: Чернігівський національний технологічний університету, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України та Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського

... Читать дальше »

Переглядів: 338 | Додав: KDG | Дата: 15.04.2017

04 лютого 2017 року у м. Чернігові відбувся ІV (фінальний) етап VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь чотири учениці загальноосвітніх навчальних закладів м. Прилуки.

Дорошенко Анастасія, учениця Прилуцької гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна, стала переможцем даного конкурсу (диплом І ступеня, учителі Бойко Н.В., Лоза Н.В.).

Вітаємо Анастасію та вчителів, які її підготували, з перемогою.

Переглядів: 446 | Додав: KDG | Дата: 14.04.2017

  

10 квітня 2017 року на базі гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна було проведено засідання міських методичних об’єднань вчителів географії, економіки та біології, екології, природознавства з питання «Про проведення державної підсумкової атестації у 9 класі та ЗНО в 11 класі». Гапченко Л.М., методист міського методичного центру, ознайомила педагогів з листом Міністерства освіти і науки України від 13.03.2017 р. 1/9-149 «Про проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році» й «Орієнтовними вимогами до проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2016/2017 навчальному році» та окреслила основні завдання з підготовки учнів до успішного складання ДПА у 9 класі та ЗНО у 11 класі. Керівник ММО вчителів географії та економіки Гапон Н.В. запропонувала ухвалити рішенням ММО рекомен ... Читать дальше »

Переглядів: 426 | Додав: KDG | Дата: 12.04.2017

...
Друк
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz