Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Понедельник, 29.04.2024, 09:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архив новостей
« 1 2 ... 75 76 77 78 79 ... 84 85 »
 
19 жовтня 2012 року завідувач ДНЗ № 29 Макотра Т.В. презентувала досвід роботи педагогічного колективу закладу по  впровадженню програми професора Л.О. Калмикової на УІІ Міжнародній науково-практичній конференції "Психолінгвістика в сучасному світі”, яка проходила в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті ім. Г. Сковороди.
Переглядів: 954 | Додав: KDG | Дата: 23.10.2012

 
 
18 жовтня 2012 року на базі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій методист з психологічної служби міського методичного центру Огорілко Ірина Миколаївна провела семінар-тренінг для соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів міста на тему «Удосконалення моделі діяльності соціальних педагогів».
У роботі семінару-тренінгу брала участь методист Обласного центру практичної психології і соціальної роботи Третиннікова Людмила Андріївна, яка висвітлила питання «Комплект робочої документації соціального педагога загальноосвітнього навчального закладу».
Учасники тренінгу дали чітку характеристику професії соціального педагога; визначили проблеми у своїй професійній діяльності та шляхи їх вирішення; виділили особистісні та професійні риси, які допомагають якісно виконувати  ... Читать дальше »
Переглядів: 570 | Додав: KDG | Дата: 19.10.2012

З метою удосконалення організації навчально-виховного процесу в перших класах загальноосвітніх навчальних закладів з 5 до 23 жовтня 2012 року тривають Всеукраїнські Інтернет-збори для батьків першокласників (наказ МОНмолодьспорту від 04.10.2012 р. № 1073).
Батькам першокласників пропонується відповісти на 11 запитань (питання для обговорення в додатку до наказу), які містять варіанти відповідей та три питання відкритої форми. Свої відгуки можна надсилати за електронною адресою: 1klasBatki2012@gmail.com
Переглядів: 547 | Додав: KDG | Дата: 18.10.2012

У 2013 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання буде проводитися:
23 березня 2013 року – з української мови і літератури, біології, фізики, російської мови, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської;
30 березня 2013 року – з математики, історії України, хімії, географії, світової літератури.
Реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, триватиме
з 1 до 30 листопада 2012 року.
Учасник реєструється самостійно.
Для проходження пробного тестування у м. Києві, Київській, Черкаській та Чернігівській областях охочі можуть зареєструватися через веб-сайт Київського регіонального центру оцінювання якості освіти (http://kievtest.org.ua/)
Особи,які проживають на інших територіях України, можуть зареєструватися через сайт відповідного регіонального центру (http://testportal.gov.ua/regions/).
Детальну інформацію щодо порядку реєстрації та проведення пробного ЗНО буде розміщено пізніше.
Переглядів: 436 | Додав: KDG | Дата: 17.10.2012

 
 
 
15 жовтня 2012 року в рамках проведення у Прилуках Європейського тижня місцевої демократії члени Учнівського парламенту міста, лідери учнівського самоврядування та студенти ВНЗ І-ІІ рівня акредитації відвідали Прилуцьку міську раду.
Для учнівської та студентської молоді була проведена екскурсія по міській раді, зокрема вони ознайомилися з роботою секретаря міської ради, заступників міського голови, архівного та економічного відділів, сектору з кадрових питань та внутрішньої політики.
Також молодь взяла участь у круглому столі з представниками місцевої влади на тему «Права людини сприяють більшій відкритості громад» та «Міжкультурний діалог та розуміння культурних прав як одного з головних компонентів поняття прав людини».
Між лідерами учнівського та студентського самоврядування та представниками влади відбувся конструктивний та відвертий діалог.
Переглядів: 550 | Додав: KDG | Дата: 15.10.2012

Всеукраїнські змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» проводяться з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в країні, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футболом, виявлення здібних футболістів, популяризації та розвитку футболу.
12 жовтня на міському стадіоні «Супутник» відбувся матч групового етапу обласних змагань Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» 2012-2013 років у віковій групі 2000 р.н., зустрічалися команди м Прилуки та Прилуцького району. З перших хвилин зустрічі стало видно хто на полі хазяїн а саме прилучани захопили ініціативу та вже на початку гри забили перший м’яч у ворота суперників. Гостей вистачило протриматись трохи менше десяти хвилин а потім посипалися м’ячі в їхні ворота. Їх у цій зустрічі було аж дванадцять. Відзначилися Кураленко Андрій ... Читать дальше »
Переглядів: 457 | Додав: KDG | Дата: 12.10.2012

Переглядів: 452 | Додав: KDG | Дата: 04.10.2012

 
 
 
На виконання листа Секретаря Ради національної безпеки і оборони України від 25.04.2012 № 686/21-6-6 "Про модернізацію системи освіти”, між Урядом України та Урядом Китайської народної республіки було укладено угоду про надання комп’ютерного обладнання для загальноосвітніх навчальних закладів України, яка буде реалізована у вересні-жовтні поточного року.
Завдяки цій угоді у Прилуцьких гімназіях №№ 1, 5 та спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій було встановлено три комп'ютерні класи, що дозволить забезпечити підвищення якості навчально-виховного процесу.
Опорні навчальні заклади міста гімназії №№ 1, 5 отримали мультимедійні комплекси відповідно до обласної Програми "Забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів області ліцензійними електронними засобами навчального призначення та мультимедійним обладнанням на 2011-2016" ... Читать дальше »
Переглядів: 518 | Додав: KDG | Дата: 03.10.2012

 
 
 
3 жовтня на базі ДНЗ № 2 санаторного типу туберкульозного профілю пройшло засідання науково-методичної ради міського методичного центру управління освіти Прилуцької міської ради на якому розглядалися наступні питання:
1. Ознайомлення з планом роботи ради ММЦ.
2. Про результати здійснення фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми дошкільного віку під час оздоровчого періоду в ДНЗ № 2, 11.
3. Затвердження структури методичної роботи в ЗНЗ та ДНЗ міста.
4. Виховання громадянських якостей учнів ЗНЗ міста шляхом участі у конкурсах військово-патріотичного спрямування.
Переглядів: 507 | Додав: KDG | Дата: 03.10.2012

 
 
 
29 вересня в Прилуках відкрився традиційний Воздвиженський ярмарок. Освітяни міста не залишилися осторонь цієї події та прийняли активну участь в святкових заходах.
Переглядів: 493 | Додав: KDG | Дата: 29.09.2012

 
 
27 вересня працівники дошкільних навчальних закладів міста відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський День Дошкілля.
Дошкільне виховання є вихідною ланкою в системі безперервної освіти, становлення та розвитку особистості дошкільника і спрямоване на практичне опанування дитиною рідної мови, забезпечення пізнавальної діяльності, поваги та любові до батьків, сім’ї, Батьківщини, прищеплення трудових навичок, вміння орієнтуватися в національних та загальнолюдських цінностях.
День дошкілля – це ще одна нагода «золотому трикутнику» - педагогам, дітям та батькам – спільними зусиллями подарувати одне одному радість, створити барвисте і сонячне свято, насичене вітаннями, музикою і сміхом.

Переглядів: 783 | Додав: KDG | Дата: 27.09.2012

 

25 вересня 2012 року в залі управління освіти для директорів загальноосвітніх навчальних закладів міста був проведений семінар-тренінг «Роль психологічного клімату в забезпеченні ефективного управління закладом освіти».  
В теоретичній частині учасники тренінгу поглибили свої знання про соціально-психологічний клімат; позначили "зону проблем”, пов’язану з поліпшенням психологічного клімату в педагогічному колективі; відпрацювали навички формування сприятливого психологічного клімату.
В діагностичній частині тренінгу директори ЗНЗ визначили рівень сформованості своєї психологічної готовності до управління.
По закінченню тренінгу його учасники отримали методичні рекомендації «Пам’ятку для адміністрації навчального закладу по створенню сприятливого психологічного клімату в колективі” та «Дев’ятнадцять порад директору навчального закладу щодо покращення психологічного клімату в кол ... Читать дальше »
Переглядів: 966 | Додав: KDG | Дата: 26.09.2012

 

Команда Прилук почала свій виступ у Чемпіонаті з інтелектуальних ігор "Віват, інтелект!" з перемоги.

Переглядів: 782 | Додав: KDG | Дата: 21.09.2012

...
Друк
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz