Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Суббота, 20.04.2024, 03:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архив новостей
« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 84 85 »
Бекграундер
за матеріалами прес-конференції
«ЗНО-2013 – про найголовніше з перших вуст!»

05.12.2012, ЛІГАБізнесІнформ
30 листопада поточного року набрав чинності Порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році, затверджений наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22 жовтня 2012 року № 1130 та зареєстрований у Міністерстві юстиції України 08 листопада 2012 року за №1885/22197. Цим документом визначено нормативно-правові засади проведення ЗНО-2013.
Терміни кожного з етапів підготовки та проведення тестування наступного року встановлено Календарним планом підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2013 році, затвердженим наказом МОНмолодьспорту від 20 листопада 2012 року № 1297.
Зазначені вище, а також інші документи, які регламентують проведення зовнішнього незалежного оцінювання, розміщені на офіційному веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
Реєстрація для участі у ЗНО-2013
Реєстрація на ЗНО-2013 триватиме з 4 січня до 5 березня 2013 року. У межах часу, відведеного на реєстрацію, майбутні вступники матимуть змогу самостійно у будь-який зручний для них час сформувати заяву-реєстраційну картку за допомогою спеціальної програми, створеної фахівцями Українського центру оцінювання якості освіти, яку буде розміщено на веб-сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.
Абітурієнт може обрати не більше 4 навчальних предметів для складання тестів.
Під час роботи з програмою створення заяви-реєстраційної картки абітурієнти зможуть зазначити необхідність перекладу тесту та інформаційного бюлетеня однією з мов національних меншин (російською, угорською, румунською, молдовською, польською, кримськотатарською).
У ... Читать дальше »
Переглядів: 1156 | Додав: KDG | Дата: 10.12.2012

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 29.10.2012 № 1/9-782 «Про проведення ХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика», наказу управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 06.11.2012 № 465 та згідно з Положенням про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 13.03.2008 р. № 168, з метою піднесення престижу української мови серед учнівської та студентської молоді, виховання пошани до культури та традицій українського народу протягом листопада в області проведено районні (міські) етапи цього конкурсу.

У шкільному етапі взяли участь понад десять тисяч триста сорок сім учнів, у районному / міському – дві тисячі двісті п’ятдесят чотири учні.

8 грудня 2012 року на базі Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 19 Чернігівської міської ради (директор Шелупець Людмила Григорівна) відбувся ІІІ (обласний) етап конкурсу серед учнів 3-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Учасників привітали організатори конкурсу: Лисенко Ірина Василівна, член оргкомітету, проректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. У ... Читать дальше »

Переглядів: 760 | Додав: KDG | Дата: 10.12.2012

З метою організації діяльності авторської творчої майстерні вчителів математики, на виконання рішення Колегії управління освіти і науки обласної державної адміністрації від 14 червня 2012 року (протокол №2) на базі Прилуцької гімназії №1 Прилуцької міської ради (м. Прилуки, вул. Київська, 190) 12.12.2012 р. відбудеться засідання авторської творчої майстерні вчителів математики. Початок роботи о 10.00.
Переглядів: 633 | Додав: KDG | Дата: 07.12.2012

Переглядів: 414 | Додав: KDG | Дата: 05.12.2012

На виконання Державної цільової соціальної програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій "Сто відсотків” 5 грудня в Прилуцькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій розпочався тренінг для вчителів інформатики та вчителів предметників, що викладають в 7-х класах за програмою "Intel® Навчання для майбутнього".

Мета основного курсу Intel «Навчання для майбутнього» — допомогти вчителям розвинути навички навчання, що базуються на навчальних потребах учнів, за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) та методу проектів.
Тренінг розраховано на 44 години занять в аудиторії, що об’єднані в одинадцять навчальних модулів.
Основний курс Intel «Навчання для майбутнього» містить наступні головні теми:

  • ефективне використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі для формування у учнів навичок 21 століття;
  • використання інформаційно-комунікаційних технологій для покращення результатів навчання за допомогою проведення досліджень, комунікації, взаємодії, застосування ефективних стратегій та інших засобів;
  • розробка та наповнення навчальних планів та завдань, що відповідають державним освітнім стандартам;
  • ... Читать дальше »
Переглядів: 667 | Додав: KDG | Дата: 05.12.2012

У розділі нашого сайту "Робота з обдарованими" -> "Олімпіади"  -> "2012-13 навчальний рік"  -> "Результати проведення ІІ (міського) етапу" Ви можете дізнатися про результати проведення міського етапу Всеукраїнських предметних олімпіад у розрізі шкіл. Розділ поновлюється щосереди.
Переглядів: 527 | Додав: KDG | Дата: 05.12.2012

1 грудня 2012 року відбувся ІІІ (обласний) етап ІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. В обласному етапі конкурсу взяли участь шістдесят дев’ять переможців районного / міського етапів із 21 району та міст Ніжина, Прилук, Чернігова. За результатами роботи журі було визначено переможців серед учасників конкурсу.

Переможці ІІІ (обласного) етапуІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка 

... Читать дальше »
Переглядів: 914 | Додав: KDG | Дата: 04.12.2012

Переглядів: 588 | Додав: KDG | Дата: 30.11.2012

28 листопада 2012 року на базі обласного палацу дітей та юнацтва в м. Чернігові проходила науково-практична конференція "Сучасні інноваційні методики в управлінській діяльності керівників закладів освіти нового типу", у якій взяли участь Ярослав Турянський - президент Асоціації "Відроджені гімназії України", Анатолій Заліський - начальник управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, Володимир Тандура - ректор ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського, представники закладів освіти нового типу із всіх областей України, які є членами Асоціації "Відроджені гімназії України".
Виступ на даній науково-практичній конференції мала завідувач міського методичного центру управління освіти Прилуцької міської ради, Чернякова С.М., яка ознайомила присутніх із інноваційною діяльністю закладів освіти нового типу міста Прилук (гімназії №№ 1, 5, СШ І-ІІІ ст. № 6). Усіх присутніх на конференції зацікавила дослідно-експериментальна робота Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного із проблеми "Тьютор - нова педагогічна позиція в освітньому процесі гімназії" та впровадження Міжнародного проекту "Шкільний міліціонер" в гімназії № 5. Головний редактор журналу "Директор школи" Наталія Мурашко запросила ММЦ та дані навчальні заклади до співпраці. Маємо надію, що через публікації у Всеукраїнському виданні "Шкільний світ" про інноваційну діяльність наших гімназій в 2013 році дізнаються педагоги всієї України.

Переглядів: 525 | Додав: KDG | Дата: 30.11.2012

 
 
 

27 листопада 2012 року на базі Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій відбувся обласний семінар-практикум для заступників директорів опорних шкіл з методичної роботи з проблеми «Упровадження в практику роботи ЗНЗ інформаційно-комунікаційних технологій».

Мета семінару: познайомити учасників семінару з методикою проведення інноваційних форм організації науково-методичної роботи шляхом впровадження інформаційних технологій, сприяти популяризації перспективного педагогічного досвіду вчителів школи по використанню інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховному процесі, підвищити рівень психолого-педагогічної культури, професійної компетентності педагогів. Кількість учасників семінару 40 чоловік.

Під час семінару були розглянуті питання: використання сучасних інформаційних технологій в управлінській діяльності та навчально-виховному процесі, становлення та особливості роботи спеціалізованого навчального закладу, упровадження ІКТ у практику методичної роботи, презентація роботи школи молодого вчителя. На семінарі також були продемонстровані фрагменти майстер-класу з проблем «Інноваційні методи на уроках математики в школі І ст.», «Причини неуспішності учнів та шляхи їх подолання», «Психологічні аспекти управлінської діяльності», педагогічн ... Читать дальше »

Переглядів: 636 | Додав: KDG | Дата: 28.11.2012

24 листопада 2014 року в гімназії № 5 було проведено  ІІ (міський) етап ХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. На підставі протоколів засідання журі ІІ етапу Конкурсу визначені переможці, які нагороджені дипломами:

І ступеня:

- Боровков Іван Ігорович, учень 3 класу гімназії № 5 (вчитель Чорна Світлана Михайлівна);
Переглядів: 1015 | Додав: KDG | Дата: 27.11.2012

27 листопада 2012 року в Прилуцькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 6 відбудеться обласний семінар заступників директорів опорних шкіл області з методичної роботи закладів освіти нового типу на тему: "Упровадження в практику роботи ЗНЗ інформаційно-комунікаційних технологій".
План семінару
Переглядів: 763 | Додав: KDG | Дата: 27.11.2012

 
 
 
На виконання наказу управління освіти Прилуцької міської ради від 13 червня 2012 року «Про проведення міського огляду-конкурсу на кращий кабінет біології» у загальноосвітніх навчальних закладах міста з 01 листопада по 21 листопада 2012 року проводився даний огляд-конкурс.
Переглядів: 1834 | Додав: KDG | Дата: 26.11.2012

24 листопада в Прилуцькій гімназії № 1 ім. Георгія Вороного пройшов VI міжшкільний математичний турнір ім. Георгія Вороного. До вашої уваги протокол турніру
Переглядів: 437 | Додав: KDG | Дата: 24.11.2012

В розділі "ЗНО" нашого сайту розміщено графік проведення ЗНО-2013
Переглядів: 471 | Додав: KDG | Дата: 23.11.2012

...
Друк
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz