Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Пятница, 29.03.2024, 05:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архив новостей
« 1 2 3 4 ... 84 85 »

39

Безоплатно здобувати вищу освіту мають право громадяни, які вперше отримують освіту за кошти державного або місцевого бюджету. Крім того, право безоплатно здобувати вищу освіту за другою спеціальністю мають громадяни, які за станом здоров’я втратили можливість виконувати службові чи посадові обов’язки за отриманою раніше кваліфікацією, що підтверджується висновками МСЕК або які мають направлення на навчання, видане державним (регіональним) замовником відповідно до законодавства.

В інших випадках у разі повторного вступу на бюджетній основі, вступнику необхідно відшкодувати вартість попередньо здобутої освіти до бюджету.

Окремі категорії громадян мають право на спеціальні умови:
• щодо участі у конкурсному відборі під час вступу до вишів;
• на здобуття вищої освіти за державним замовленням та за рахунок цільових пільгових державних кредитів.

З повним їх переліком, а також з докладнішою інформацією стосовно вступної кампанії 2017 можна ознайомитися в Умовах прийому до вищих навчальних закладів в 2017 році (посилання)

... Читать дальше »

Переглядів: 711 | Додав: KDG | Дата: 27.06.2017

Вітаємо вихованців гуртка «Трасового автомоделювання» Прилуцького міського Центру науково-технічної творчості молоді з перемогою в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу з науково - технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість - тобі, Україно!».

Виставка - конкурс «Наш пошук і творчість - тобі, Україно!» сприяв виявленню і підтримці талановитих дітей, пропаганді та популяризації досягнень дитячих колективів з науково-технічної, пошуково-конструкторської, дослідницької діяльності, а також раціоналізаторства та винахідництва.

Наші гуртківці вибороли почесне ІІ місце з колективною роботою «Модель автомобіля КрАЗ – 5233 ВЕ(І)».

Переглядів: 455 | Додав: KDG | Дата: 27.06.2017

Управлінням освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації з метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, активізації пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу з різних зоогеографічних областей, розкриття творчих здібностей та художнього смаку підростаючого покоління у лютому-квітні 2017 року був проведений обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея».

Юрченко Яна, Анікіна Марія, вихованки зразкового художнього колективу «Палітра», гуртка «Веселка» Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва, стали переможцями обласного етапу даного конкурсу.

Вітаємо та зичимо подальших творчих успіхів!

Переглядів: 488 | Додав: KDG | Дата: 27.06.2017

Переглядів: 485 | Додав: KDG | Дата: 27.06.2017

 
 

У таборах з денним перебуванням з нагоди 21-річниці Конституції України проведено роботу творчої майстерні «З Україною в серці», у рамках якої діти виготовили експозиції національної символіки з використанням різних технік.

Переглядів: 546 | Додав: KDG | Дата: 20.06.2017

З метою підвищення рівня володіння іноземними мовами серед учнів, зацікавлення дітей у вивченні англійської мови, спонукання школярів практично застосовувати знання з англійської мови, отримані протягом навчального року, та на виконання п.4 наказу управління освіти Прилуцької міської ради від 05.05.2017 року № 185 «Про організацію літнього відпочинку дітей у 2017 році» з 29 травня по 16 червня 2017 року у таборах з денним перебуванням на базі Центру творчості дітей та юнацтва, гімназії № 1 імені Георгія Вороного, гімназії № 5 імені В. А. Затолокіна, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 працювали літні мовні табори, які відвідували 217 дітей. В ігровій формі удосконалювали мовні навички дітей 17 досвідчених педагогів та волонтерка Корпусу Миру США в Україні Кейла Когл.

З презентаційними матеріалами літніх мовних таборів можна ознайомитися за посиланнями:

  • Центр творчості дітей та юнацтва.

< ... Читать дальше »
Переглядів: 428 | Додав: KDG | Дата: 16.06.2017

 
 

08 червня 2017 року на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 було проведено позачергове засідання ММО учителів іноземної мови. Учителі англійської мови ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 Литвиненко О.В., Логінова А.Ю., Яременко Л.І., волонтер Корпусу Миру США Кейла Когл презентували літній мовний табір, який працює в рамках роботи пришкільного оздоровчого табору.

Учителі англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів міста, де цього літа немає мовних таборів, були приємно вражені тим рівнем, на якому організована у школі робота з даного напрямку. Вони відмітили високий рівень підготовки переглянутого мовного заходу, рівень володіння учнями англійською мовою, надзвичайну акт ... Читать дальше »

Переглядів: 540 | Додав: KDG | Дата: 08.06.2017

 

В рамках проведення ІV Міжнародного дня рослин в Україні Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Інститутом харчової біотехнології та геноміки НАН України в квітні – травні 2017 року був проведений І етап Всеукраїнського заочного тематичного конкурсу «День рослин – 2017», в якому взяли участь 510 школярів віком 11 – 17 років. Конкурсні роботи подавалися в двох категоріях: науково-художній твір «Цей цікавий світ рослин» та фотоконкурс «Ця дивовижна квітка».          

У категорії «Цей цікавий світ рослин» перемогу здобули Пономаренко Віталіна, учениця 10-а класу Прилуцької гімназії №5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна (керівник Романченко О.С.) та Зубань Едуард, учень 8-б класу Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 (керівник Сорокаліт В.І.).

... Читать дальше »

Переглядів: 598 | Додав: KDG | Дата: 04.06.2017

 
 
 

До Дня захисту дітей 1 червня 2017 року в сесійній залі Прилуцької міської ради відбулася офіційна зустріч міського голови Ольги Попенко з учнями шкіл та гімназій, вихованцями позашкільних установ міста, які відзначилися протягом 2016-2017 навчального року, беручи участь в інтелектуальних змаганнях, спортивних турнірах, творчих конкурсах. З вітальним словом виступили міський голова Ольга Попенко, вчитель української мови та літератури гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокін ... Читать дальше »

Переглядів: 534 | Додав: KDG | Дата: 01.06.2017

Відповідно до плану проведення масових заходів Національного Еколого-Натуралістичного Центру, протягом 2016-2017 навчального року в навчальних закладах України проходила Всеукраїнська акція «День зустрічі птахів» з метою актуалізації уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання і охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів. Участь у акції брали педагогічні працівники та учні 1-11 класів загальноосвітніх шкіл та вихованці позашкільних навчальних закладів Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Чернігівської, Чернівецької областей.

Серед переможців у номінації «Найкращий організатор біологічних свят»-Сорокаліт Валентина Іллівна, педагог-організатор ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9.

Щиро вітаємо та бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності та наступних перемог!

Переглядів: 607 | Додав: KDG | Дата: 30.05.2017

 

Вітаємо Ребенка А.А. та Падалку Ю.С., переможців обласного (заочного) конкурсу інноваційних сценаріїв та розробок національно-патріотичного спрямування «Єднаймося, бо ми того варті!»

З метою популяризації позашкільної освіти в області та поширення передового педагогічного досвіду у січні – квітні 2017 року Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації проведено обласний (заочний) конкурс інноваційних сценаріїв та розробок національно-патріотичного спрямування «Єднаймося, бо ми того варті!». Культорганізаторами, педагогами-організаторами, методистами та керівниками гуртків на розгляд журі було надано 47 сценаріїв виховних заходів та пізнавальних вікторин для дітей різних вікових категорій із 29 загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області.

Високу майстерність в організації виховних заходів національно-патріотичного спрямування показали педагоги Прилуцького Ц ... Читать дальше »

Переглядів: 550 | Додав: KDG | Дата: 29.05.2017

 

20 травня 2017 року в місті Каневі, на Тарасовій горі, у музеї Тараса Шевченка, відбулася церемонія нагородження переможців VIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Учениця 9-А класу Прилуцької гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна Дорошенко Анастасія була нагороджена Дипломом І ступеня та цінними подарунками.

Урочистості проходили за участі численних почесних гостей: заступника Міністра освіти і науки України Павла Хобзея, заступника Міністра культури України Юрія Рибачука, в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти Володимира Ткаченка, заступника голови Черкаської ОДА Ярослава Березаня, проректора із наукової роботи Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури Остапа Ковальчука.

... Читать дальше »

Переглядів: 456 | Додав: KDG | Дата: 28.05.2017

 
 

 

24 травня в Прилуцькій міській бібліотеці ім. Л. Забашти була представлена виставка робіт учнів ЗОШ № 7 «Чарівна філігрань», керівник Гіль Наталія Іванівна, у техніці джутової філіграні.

Під час зустрічі, запрошені, учні гімназії № 1, дізналися про саму техніку філіграні, її історію та види. Наталія Іванівна, яка зовсім нещодавно започаткувала на уроках трудового навчання у ЗОШ № 7 цю філігрань, розповіла дітям про мате ... Читать дальше »

Переглядів: 561 | Додав: KDG | Дата: 25.05.2017

 
 

16 травня в місті Києві в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбулися урочистості з нагоди закриття ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Учениця 9-А класу Прилуцької гімназії № 5 імені В.А. Затолокіна Дорошенко Анастасія була нагороджена Дипломом переможця та найпрестижнішою премією.

Переглядів: 470 | Додав: KDG | Дата: 24.05.2017

 
 

У 2017 році на базі факультету іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя реалізується проект «Децентралізація в освіті: нові підходи до неперервного професійного розвитку вчителів Чернігівщини» у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструється ГО «МАРТ» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

19.05.2017 року у рамках даного проекту на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 був проведений регіональний семінар-тренінг на тему «Методи управління знаннями та специфіка їх застосування у програмах професійного розвитку вчителів». Учасни ... Читать дальше »

Переглядів: 613 | Додав: KDG | Дата: 24.05.2017

...
Друк
Пошук
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz