Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Воскресенье, 28.04.2024, 05:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Май » 20 » Зустріч голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка з обдарованими учнями області
16:23
Зустріч голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка з обдарованими учнями області

 

16 травня 2013 року відбулась зустріч Уповноваженого Президента України з прав дитини Юрія Павленка та голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка з учнями загальноосвітніх навчальних закладів області – переможцями IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Чернігівського територіального відділення Малої академії наук України, Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, ІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2012-2013 навчальному році.

Місто Прилуки представляли учні гімназії № 1 імені Георгія Вороного - Сич Ганна, Кузьменко Юлія; ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 - Мавло Сергій; СШ І-ІІІ ст. № 6 - Стовпник Олександр, Савченко Анна та вчитель історії гімназії № 1 Тетяна Бабенко.

Відкрив зустріч та представив запрошених на захід Володимир Хоменко. У своїй промові голова обласної державної адміністрації зазначив, що цього навчального року 46 переможців здобули для області 47 дипломів Всеукраїнського і Міжнародного рівнів. 

Володимир Хоменко акцентував увагу на тому, що основними завданнями розвитку освіти області є забезпечення кожній дитині рівного доступу до якісної освіти, економічних і соціальних гарантій, професійної самореалізації педагогічних працівників, розвитку матеріально-технічної бази закладів освіти.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Юрій Павленко. Уповноважений Президента України з прав дитини наголосив на тому, що одним із пріоритетних завдань державної політики є турбота про дітей та їх майбутнє, а підтвердженням тому є проголошені Президентом України Віктором Федоровичем Януковичем нові соціальні ініціативи «Діти – майбутнє України». 

У ході зустрічі юні інтелектуали Валентин Білоокий, Антон Юрченко-Титаренко, Ганна Сич та Тетяна Смага розповіли всім присутнім про свої досягнення, ознайомили гостей з тематикою своїх досліджень, поділились планами на майбутнє та висловили подяку своїм педагогам, які своєю наполегливою працею привели їх до перших у житті перемог.

Володимир Хоменко та Юрій Павленко вручили нагороди обласної державної адміністрації та Уповноваженого Президента України з прав дитини кращим педагогам та нагородили цінними подарунками та грошовими преміями переможців Всеукраїнських та Міжнародних інтелектуальних змагань.

Наостанок голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко побажав всім міцного здоров’я, творчої наснаги та впевненості у власних силах. «Нехай нестримне бажання збагачуватися знаннями і використовувати їх на благо України завжди буде з вами!»

Переглядів: 514 | Додав: KDG | Рейтинг: 0.0/0
...
Друк
Пошук
Календар
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz