Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Понедельник, 20.05.2024, 09:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Май » 20 » В Чернігівській ОДА відзначили юних інтелектуалів
12:55
В Чернігівській ОДА відзначили юних інтелектуалів
 
 

18 травня, відбулася традиційна зустріч голови обласної державної адміністрації Валерія Куліча з переможцями всеукраїнських та міжнародних інтелектуальних змагань.  На заході були присутні 60 переможців, які гідно захистили честь області і здобули цьогоріч 67 дипломів всеукраїнського і міжнародного рівнів, із яких – 63 вибороли учні, а 4 – студенти вищих навчальних закладів області. 26 дипломів здобуто на всеукраїнських учнівських олімпіадах, 23 – у Малій академії наук, 14 – на мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка, 2 – на Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, 2 – на конкурсі з української мови імені Петра Яцика. Серед інтелектуальної еліти області на даному заході  були нагороджені і юні прилучани:

Дорошенко Анастасія – учениця 8 класу Прилуцької гімназії №5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна, за перемогу у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з української мови і літератури, диплом ІІ ступеня та у VI Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, диплом І ступеня;

Яна Яцько – учениця 10 класу Прилуцької спеціалізованої школи №6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій за перемогу у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з трудового навчання нагороджена дипломом І ступеня;

Віталій Герасименко – учень 8 класу Прилуцької загальноосвітньої школи №7, за перемогу в Всеукраїнській учнівській олімпіаді з хімії нагороджений дипломом ІІІ ступеня;

Катерина Маркович – учениця 10 класу Прилуцької гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна, за перемогу у VI Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка нагороджена дипломом ІІ ступеня;

Ангеліна Скляр – учениця 6 класу Прилуцької загальноосвітньої школи № 7, за перемогу в VI Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

 Доброю традицією на зустрічі такого високого рівня стало дарувати грошові винагороди та подарунки. На згадку про інтелектуальні звершення кожен учасник отримав із рук очільника області книгу «Україна і Світ. Славетні міста».

Також було відзначено вісім педагогів. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у справу розвитку творчих здібностей школярів, підготовку переможців Всеукраїнських та Міжнародних інтелектуальних змагань Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено  Дротянко Наталії Вікторівні – учителю трудового навчання Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій Прилуцької міської ради.

Після відзначення молодих інтелектуалів та їх наставників, ними було виголошено декілька промов. Учні та студенти дякували за підтримку, запевняли у прагненні до нових звершень та закликали молодь до сумлінної та наполегливої праці на благо Народу України. 

Переглядів: 479 | Додав: KDG | Рейтинг: 1.0/1
...
Друк
Пошук
Календар
«  Май 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz