Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Понедельник, 20.05.2024, 11:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Май » 25 » ENGLISH LANGUAGE RETREAT/GOGLOBAL INITIATIVE
10:42
ENGLISH LANGUAGE RETREAT/GOGLOBAL INITIATIVE

 

18-22 травня 2016 року на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбувся тренінг для вчителів англійської мови в рамках національної програми «Рік англійської мови в Україні». Даний проект спрямований на підтримку мовних таборів та надання методичної допомоги вчителям англійської мови області. У тренінгах взяли участь керівники гуртків «Англійська мова» Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва Микитченко Наталія Вікторівна та Ровна Вероніка Миколаївна.

ENGLISH LANGUAGERETREAT/GOGLOBAL INITIATIVE (Англомовні табори/ініціатива GoGlobal) об'єднав незнайомих людей із всієї Чернігівської області. Цей тренінг був дійсно змістовним та насиченим. Учасники отримали нові знайомства та незабутні враження, надихнулися позитивом та невичерпним ентузіазмом викладачів, змогли відчути дух табору та подивитись на нього очима дитини. Щоденно проводились тренінги-заняття, на яких паралельно з практичною діяльністю давались методичні рекомендації та поради щодо того чи іншого виду діяльності в таборі.
Кожний тренінг мав свої особливості.

Arts and Crafts. Звичайно ж, всі діти обожнюють малювати та створювати «шедеври» своїми руками, відкриті до всього нового та незвичайного. Саме тому Arts and Crafts якнайкраще підходить для розвитку творчих здібностей.

Young Learners. Для наймолодших відпочиваючих можна запропонувати розучування римівок та скоромовок, повторити та закріпити алфавіт англійської мови. Всі види діяльності варто супроводжувати рухами, які задіюють тактильні відчуття та просторову орієнтацію.

Country Studies. Враховуючи те, що основною ціллю англомовного літнього табору є корисний відпочинок, необхідно якомога більше приблизити дітей до культури країни, мова якої вивчається. Тому можна в цікавій формі порівняти свята та традиції Англії та України, розповісти про визначні пам’ятки, історію, визначних людей тощо. Формою роботи можуть слугувати проекти, квізи, тематичні дні, брейн-ринги, віртуальні подорожі та комунікативні завдання, спрямовані на розширення кругозору дітей.

Games. Ігри… Ігри найактуальніший вид діяльності, який повністю залучає всіх людей, незалежно від віку та вподобань, змушує посміхатися та радіти, відчувати піднесений настрій та відчуття повного задоволення. На проекті всі учасники були повністю занурені в атмосферу гри, що гарантувало повну віддачу. І це ми говоримо про дорослих. А що ж тоді казати про дітей? Кожна гра несла комунікативний характер, що неабияк зблизило всіх учасників команди та гарантувало піднесений настрій.

Drama. Гра включає різноманітні ігрові та драматизовані форми навчання, а також вправи з діалогічного та монологічного мовлення. Практика показує, що використання цих ігор допомагає все більше і більше поглиблювати знання дітей. Надзвичайно важливим є те, що рольові ігри сприяють активізації та взаємодії дітей у невимушеній атмосфері. Такий вид діяльності згуртовує дітей навколо спільної мети і створює піднесену атмосферу, що є не менш важливим. Бо, як відомо, те що ми вчимо із задоволенням, ми ніколи не забуваємо.

Висловлюємо величезну подяку всім викладачам університету за гостинний прийом, високий рівень підготовки та креативний підхід до занять. Відчувалася щирість та доброзичливість педагогічного колективу. Особлива подяка Вишневському С. В. за неймовірні, незабутні та енергійні morning activities.

Варто додати, що такі проекти є дуже важливими на сьогоднішній день, адже вони допомагають обмінюватись досвідом, відкривають щось нове для кожного з учасників.

Микитченко Наталія Вікторівна,
Ровна Вероніка Миколаївна,
керівники гуртків «Англійська мова», ЦТДЮ
Переглядів: 434 | Додав: KDG | Рейтинг: 0.0/0
...
Друк
Пошук
Календар
«  Май 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz