Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Четверг, 18.04.2024, 22:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Март » 22 » Засідання міського методичного об’єднання практичних психологів ЗНЗ та ЦТДЮ
10:18
Засідання міського методичного об’єднання практичних психологів ЗНЗ та ЦТДЮ
 
 

21 березня 2017 року на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 12 відбулося засідання міського методичного об’єднання практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів та Центру творчості дітей та юнацтва.

Практичний психолог ЗОШ І-ІІІ ступенів № 12 Малецька Ірина Анатоліївна презентувала роботу психологічного театру «Імідж», керівником якого вона є.

Були показані фрагменти вистав «У дружбі наша сила», «Його ім’я – «Підступний СНІД», «Подаруй мені життя, мамо!» У ролі акторів виступили учні різних вікових категорій (3, 4, 7, 9 класів).

Практичні психологи ЗНЗ відмітили велику ґрунтовну підготовку, яку проробив керівник театру. Поділившись враженнями від побаченого, учасники засідання зробили висновок про те, що основною умовою діяльності психологічного театру у школі є співпраця, що ґрунтується на довірі до юних акторів, вірі в їхні творчі сили, акторські здібності та можливості, а ще – бажання самого практичного психолога займатися цією складною, але дуже цікавою справою.

У своїй розповіді про функціонування психологічного театру у школі практичний психолог ЗОШ І-ІІІ ступенів № 12 Малецька І.А. відмітила: «Унікальність даного явища у тому, що такий театр є формою корекційно-розвивальної роботи для акторів та просвітницько-профілактичної – для глядачів. Оскільки театр несе навантаження на емоційну сферу особистості, то залишає більш глибоке враження і запам’ятовується краще, ніж просто інформація профілактичного спрямування на рівні знань. Театр об’єднує учнів, які прагнуть до самовдосконалення, бажають розвивати свої акторські здібності, креативність, творче самовираження. Діти вчаться бути різними, залишаючись собою, легко знаходять контакт з людьми, зберігають своє «Я», досліджують природу виникнення почуттів та емоцій, керують власними почуттями.

Виконання ролей, підбір музики, створення образів – все це соціально значущі форми самовираження. У процесі «життя на сцені» відбувається самопрезентація і саморозкриття особистості. Психологічний театр «Імідж» став для учнів школи засобом вирватися із звичного оточення, приміряти на себе безліч ролей та ситуацій, програти різноманітні сюжети. Він дав шанс за допомогою творчого діалогу з однолітками-акторами осмислити власне ставлення до оточення, соціальних подій, фактів і всього того, що є вагомим, значущим і цінним для молодших школярів, підлітків та старшокласників».

У другій частині засідання ММО методист з психологічної служби міського методичного центру Огорілко І.М. проаналізувала з практичними психологами стан роботи з обдарованими учнями.

Переглядів: 499 | Додав: KDG | Рейтинг: 0.0/0
...
Друк
Пошук
Календар
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz