Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Суббота, 20.04.2024, 13:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Май » 24 » Регіональний семінар-тренінг на тему «Методи управління знаннями та специфіка їх застосування у програмах професійного розвитку вчителів»
08:19
Регіональний семінар-тренінг на тему «Методи управління знаннями та специфіка їх застосування у програмах професійного розвитку вчителів»
 
 

У 2017 році на базі факультету іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя реалізується проект «Децентралізація в освіті: нові підходи до неперервного професійного розвитку вчителів Чернігівщини» у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструється ГО «МАРТ» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

19.05.2017 року у рамках даного проекту на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 був проведений регіональний семінар-тренінг на тему «Методи управління знаннями та специфіка їх застосування у програмах професійного розвитку вчителів». Учасниками семінару-тренінгу були вчителі проектної групи з міст Ніжина, Прилук, Борзнянського, Куликівського, Ніжинського, Чернігівського районів; представники Ічнянського, Прилуцького районів та 10 учителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів Прилук.

Учасників семінару привітали керівник проекту Тезікова Світлана Володимирівна, декан факультету іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, та директор ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 Ященко Людмила Володимирівна.

Регіональний семінар-тренінг проходив двома сесіями. Початковий етап семінару – тренінг «Знайомство з друзями: подорожуємо разом» – провели учителі англійської мови Логінова Антоніна Юріївна (ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14) та Тарасенко Людмила Василівна (гімназія № 5 імені В.А.Затолокіна), які є учасниками проектної групи і уже попередньо брали участь у тренінгах, які проводилися на базі Ніжинського університету. У даному етапі тренінгу активну участь взяла волонтер Корпусу Миру США в Україні Кейла Когл, яка працює в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14.

Першу сесію на тему «Методи управління знаннями: формування соціокультурної компетентності» провели викладачі факультету іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Під час другої сесії декан факультету іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Тезікова Світлана Володимирівна ознайомила учасників з професійною мережею «Освітні ініціативи Чернігівщини» – спільнота, що навчається».

Тезікова С.В. підвела підсумки регіонального семінару-тренінгу та вручила його учасникам сертифікати.

Щира подяка ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 в особі директора Ященко Людмили Володимирівни за надані усі необхідні умови для якісної роботи.

Методист ММЦ Огорілко І.М.

Переглядів: 616 | Додав: KDG | Рейтинг: 0.0/0
...
Друк
Пошук
Календар
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz