Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Пятница, 29.03.2024, 11:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архив новостей
« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 84 85 »
Переглядів: 555 | Додав: KDG | Дата: 06.01.2013

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2013 року (далі – зовнішнє оцінювання) триватиме з 4 січня до 5 березня
Загальні вимоги щодо реєстрації осіб для проходження зовнішнього оцінювання
1.Ознайомтесь із Правилами прийому до вищого навчального закладу, де вказано перелік конкурсних предметів, та Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році.
Визначтеся з предметами, які мають бути зазначені в Сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат).
2.Здійсніть вибір предметів, із яких Ви бажаєте скласти тести.
Увага! У 2013 році зовнішнє оцінювання проводитиметься з таких предметів:
  • українська мова і література
  • фізика
  • історія України
  • хімія
  • всесвітня історія
  • біологія
  • математика
    Переглядів: 466 | Додав: KDG | Дата: 04.01.2013

Новий рік - пора чудес неймовірних:
Запах цукерок, мандарин ароматних,
Ялинкових гілок, соснової смоли,
У ньому є дух щастя, надії і гри.
Снігу і казок, сміху, бажань,
Кожної хвилини зачарувань!
Всі ми з надією чекаємо на це свято:
Нехай воно дарує нам чудес багато!
Нехай рік живеться в добрі і все вдасться!
Нехай кожен день посміхається щастя!
Нехай теплотою добра і кохання,
Будуть наповнені всі ваші побажання!
                          Колектив міського методичного центру
Переглядів: 435 | Додав: KDG | Дата: 29.12.2012

Тетяна Пилипенко, директор ЗОШ І-ІІІ ст. № 12
У Бєлгороді найбільше вразило матеріальне забезпечення закладів освіти, як загальноосвітніх, так і дошкільних. У навчальних закладах велике значення приділяється патріотичному вихованню підростаючого покоління, з дитячого садка прищеплюється любов до своєї країни, рідного краю, рідного міста.
Велика увага приділяється духовному вихованню молоді.

Олександр Самусенко, директор ЗОШ І-ІІІ ст. № 3

Мене вразило:

1. Матеріальна база навчальних закладів: меблі, шафи, парти, стільці, басейни, стенди, стадіони зі штучним покриттям, тротуарна плитка, клумби, наявність у кожному кабінеті комп'ютерів, інтерактивних дошок, проекторів;

2. Духовне, патріотичне та національне виховання;
3. Відношення держави до проблем освіти, до вчителя, фінансування шкіл, терміни виплати заробітної плати та її кількість, а також вчитель  пішовши на пільгову пенсію, може працювати педагогом.

Володимир Зуб, директор ЗОШ І-ІІІ ст. № 7
Вразило технічне обладнання класних кімнат та їд ... Читать дальше »
Переглядів: 676 | Додав: KDG | Дата: 27.12.2012

 

Прилуки і Бєлгород об'єднує спільний небесний покровитель – святитель Іоасаф (Горленко). Прилуччина – це край, де він народився, а Бєлгородщина – земля, на якій  прославився своїм богослужінням та допомогою людям.

Саме в рамках співробітництва двох міст-побратимів делегація освітян   м. Прилуки на чолі із заступником міського голови з питань виконавчих органів ради Григорієм Мисаном, начальником управління освіти Тетяною Клименко 20-22 грудня відвідали м. Бєлгород. Педагоги взяли участь в Х Іоасафовських читаннях по  темі "Традиційні цінності і сучасний світ”, які  проходили  в актовій залі Храму Віри, Надії, Любові і Матері їх Софії. Прилучани ознайомились із традиціями та інноваціями в системі освіти Бєлгородської області, які направлені на формування духовно-моральних цінностей учнівської молоді та вихованців дитячих дошкільних та позашкільних навчальних закладів. 

Делегація мала змогу відвідати ряд муніципальних навчальних закла ... Читать дальше »

Переглядів: 566 | Додав: KDG | Дата: 27.12.2012

 
 
19.12.2012 року в ДНЗ № 23 компенсуючого типу (спеціальному) відбулося свято "Святий Миколай до діток у гості завітав", на якому були присутні батьки та гості: Клименко Тетяна Михайлівна - начальник управління освіти Прилуцької міської ради, Лазебна Наталія Іванівна - спеціаліст управління освіти та студенти Прилуцького медичного училища. Дітям були вручені подарунки від учасників благодійної акції "Добрий янгол" (учнівські та педагогічні колективи ЗНЗ міста) та від студентів, а також фрукти і солодощі. Малюки з задоволенням прийняли подарунки та дякували піснями, віршиками і таночками.
Переглядів: 691 | Додав: KDG | Дата: 20.12.2012

У рамках співробітництва міст Прилуки (Україна) та Бєлгорода (Російська Федерація) запрошено делегацію освітян нашого міста на Х міжнародні Іоасафівські читання "Традиционные ценности и современный мир" (м. Бєлгород). Прилуцьку делегацію очолюють Григорій Мисан - заступник міського голови з гуманітарних питань, Тетяна Клименко - начальник управління освіти Прилуцької міської ради.

Дана поїздка відбувається за фінансової підтримки депутата Чернігівської обласної ради Анатолія Мірошниченка.

Переглядів: 435 | Додав: KDG | Дата: 19.12.2012

 
 
 
 
18 грудня 2012 року в гімназії № 5 пройшов І етап конкурсу "Учитель року-2013". Конкурсанти усіх номінацій пройшли перші випробування з педагогіки, психології, фахових дисциплін та презентували власний педагогічний досвід.
Переглядів: 550 | Додав: KDG | Дата: 19.12.2012

 

14-16 грудня у м. Львові за ініціативи Всеукраїнської асоціації викладачів суспільних дисциплін «Нова Доба» проходив семінар для авторів навчального модуля «Права людини в історії ХХ століття». У авторській кампанії взяли участь педагоги-консультанти Всеукраїнської дискусії старшокласників України на тему «Права людини - уроки історії XX століття», серед яких вчитель історії Прилуцької гімназії № 1 Тетяна Миколаївна Бабенко. 

Мета заходу – підготовка до створення методичного посібника для вчителів суспільних дисциплін, в якому б містилися розробки уроків, що розкривають актуальні та контроверсійні питання історії ХХ століття, зокрема в галузі прав людини. Даний проект здійснюється за підтримки німецького фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє», що підтримує ініціативи, спрямовані на посилення засад демократії у європейській спільноті.

Методичний посібник «Права людини в історії ХХ століття» вийде друком та буде розміщений як Інтернет-ресурс на сайті Асоціації «Нова Доба» у 2013 році.

Переглядів: 561 | Додав: KDG | Дата: 17.12.2012


З метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей та юнацтва до занять спортом, організації змістовного дозвілля 14 грудня на базі дитячо-юнацької спортивної школи відбулося змагання "Олімпійське лелеченя". В змаганнях прийняли участь учні 5-6 класів усіх загальноосвітніх навчальних закладів м. Прилуки. 

Переможцями стали: ІІІ місце – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, ІІ місце – гімназія № 1 імені Георгія Вороного, І місце – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 (кер. Антоненко А.О.). 

Вітаємо призерів!

Бажаємо команді ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 перемоги на обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».

Переглядів: 590 | Додав: KDG | Дата: 15.12.2012

На виконання наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 12.10.2012 № 420 "Про проведення обласного конкурсу з інформаційних технологій", плану роботи Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та з метою підвищення інтересу до вивчення інформаційних технологій, на базі Чернігівського державного технологічного університету з 16 по 18 листопада 2012 року  проведено  обласний конкурс з інформаційних технологій.

У заході взяло участь 13 команд (37 учасників) з Бобровицького, Козелецького, Куликівського районів, Ніжинської, Новгород-Сіверської, Носівської, Щорської станцій юних техніків, Ріпкинського, Талалаївського районних Центрів дитячої та юнацької творчості, Семенівського районного Будинку творчості дітей та юнацтва, міста Чернігова та Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

... Читать дальше »

Переглядів: 552 | Додав: KDG | Дата: 14.12.2012

 
 
 
2 грудня 2012 року на базі Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного було проведено чергове засідання авторської творчої майстерні з проблеми: «Методика використання педагогічних програмних засобів навчального призначення у процесі навчання математики учнів загальноосвітньої школи», керівниками якої є Грамбовська Лариса Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри природничо-математичних дисциплін ЧОІППО імені К. Д. Ушинського та Минка Галина Володимирівна, учитель математики Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного.

Дане засідання було присвячене темі «Застосування педагогічних програмних засобів у навчальному процесі як один із напрямів підвищення педмайстерності вчителів математики». У засіданні взяли участь Мухіна Оксана Миколаївна методист відділу природничо-математичних дисциплін ЧОІППО імені К. Д. Ушинського, Грамбовська Лариса Володимирівна, кандидат педа ... Читать дальше »

Переглядів: 730 | Додав: KDG | Дата: 12.12.2012

Державні правила прийому до вищих навчальних закладів удосконалюються лише технічно та на основі досвіду проведення цьогорічної вступної кампанії.
Про це сьогодні повідомив Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник під час брифінгу у Кабінеті Міністрів України.
Дмитро Табачник спочатку поінформував присутніх про підсумки проведення цьогорічної вступної кампанії: «Вступна кампанія 2012 року відзначилася належним рівнем організації та посиленою увагою з богу громадськості й засобів масової інформації. Зокрема, у 2012 році у повному форматі запроваджено Єдину державну електронну базу з питань освіти (ЄДЕБО), за допомогою якої вступники могли подати електронну заяву на вступ і стежити за станом її опрацювання. У цьому році підвищено прохідний бал з профільних предметів зі 124 до 140 балів при вступі на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра; прохідний бар’єр подолали понад 83% абітурієнтів».
Як повідомив Міністр, усього у 2012 році на тестування було зареєстровано близько 324 тис. осіб, з яких взяли участь у ЗНО – майже 300 тис., що на 75 тис. більше, ніж минулого року.
Під час вступної кампанії 2012 року електронною системою подачі документів скористалася третина усіх бажаючих вступити на навчання за освітньо-кваліфікаційною програмою бакалавра. За всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями у системі було зареєстровано майже 2 млн 40 тис. заяв вступників.
Найбільше електронних заяв надійшло до Київського національного університету імені Тараса Шевченка (понад 46 тис.), Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» (понад 41 тис.), Львівського національного університету імені Івана Франка (майже 40 тис.), Національного авіаційного університету (понад 35 тис.) та Національного університету «Львівська політехніка» (майже 33 тис.).
Не обійшлося й ... Читать дальше »
Переглядів: 664 | Додав: KDG | Дата: 11.12.2012

...
Друк
Пошук
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz