Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Пятница, 29.03.2024, 17:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архив новостей
« 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 84 85 »
 
 

Відповідно до  річного  плану роботи управління освіти, ММЦ та з метою  реалізації  ІІ  етапу науково-методичної теми: "Формування світоглядних орієнтирів та духовно-моральних цінностей особистості в навчально-виховному процесі” серед ЗНЗ та ПНЗ міста з 11 по 22 березня 2013 року був проведений міський огляд-конкурс на кращу "Галерею духовності”.

В огляді-конкурсі прийняли участь 11 загальноосвітніх та 3 позашкільних навчальних заклади. Оцінювання  здійснювалось членами журі відповідно до розроблених міським методичним центром критеріїв. Відмічено, що всі 14 закладів  створили "Галереї духовності” відповідно до раніше захищених проектів. Нетрадиційністю оформлення  відзначилися гімназія № 1, ЗОШ І-ІІІ ст. №№ 3, 7, 12.

В ході конкурсу заклади підготували презентації про діяльність "Галереї духовності”, які представлял ... Читать дальше »

Переглядів: 616 | Додав: KDG | Дата: 01.04.2013

 
 
 

29 березня 2013 року відбувся ІІІ міський фестиваль дитячої творчості "Сузір'я дошкільнят" в рамках проведення у 2013 році в Україні - Року дитячої творчості, з метою виявлення дитячих талантів та стимулювання інтересу дітей дошкільного віку до творчого розвитку. У програмі фестивалю звучали пісні, вірші, гуморески та виконувались танці вихованцями ДНЗ, НВК, ЦТДЮ. Гостями фестивалю були Юрій Беркут, міський голова;  Тетяна Клименко, начальник управління освіти Прилуцької міської ради, Заслужений працівник освіти; Григорій Мисан, заступник міського голови з питань виконавчих органів ради, Заслужений учитель України; Лідія Сердюк, директор КП Комбінат шкільного харчування "Шкільний", Заслужений працівник сфери послуг України.

Переможцями стали у номінаціях:

"Пісня" - колектив "Журавлята" дошкільного навчального закладу № 9;

... Читать дальше »

Переглядів: 625 | Додав: KDG | Дата: 29.03.2013

Визначено, що додаткова сесія пробного ЗНО за графіком 23 березня 2013 року відбудеться у Чернігівській області 6 квітня 2013 року. Усі учасники пробного ЗНО будуть працювати в пункті тестування, який вказано у роздрукованому на 23 березня 2013 року запрошенні.

Детальніша інформація буде розміщена на персональній сторінці учасника пробного тестування "Особистий кабінет учасника ПЗНО".

За матеріалами сайту КРЦОЯО
Переглядів: 477 | Додав: KDG | Дата: 25.03.2013

 

21 березня на базі ЦТДЮ відбувся міський етап щорічного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоровя!». Програма фестивалю включала :

Переглядів: 541 | Додав: KDG | Дата: 25.03.2013

У зв’язку з надзвичайно складними погодніми умовами, які унеможливлюють участь більшості зареєстрованих учасників у пробному зовнішньому оцінюванні 23 березня за погодженням із управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації пробне тестування переноситься. 

Про час і дату пробного тестування, яке повинно було відбутися за графіком 23 березня буде повідомлено пізніше.

Переглядів: 462 | Додав: KDG | Дата: 23.03.2013

За підтримки Міжнародної Федерації Товариства Червоного Хреста та Червоного Півмісяця в рамках проекту «Зміцнення національних механізмів реінтеграції та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми в Білорусі, Молдові та Україні» у м. Прилуки 20-21 березня 2013 року був проведений дводенний тренінг для членів мультидисциплінарних команд з питань ідентифікації, перенаправлення постраждалих від торгівлі людьми та надання їм реінтеграційної допомоги.

Від управління освіти у роботі тренінгу брали участь головний спеціаліст у справах сім'ї та молоді Ющенко Лариса Михайлівна та методист з психологічної служби міського методичного центру Огорілко Ірина Миколаївна.

Тренінг проводили тренери Ігнатьєва Олена Миколаївна, представник НУО «Сучасник» м. Чернівці, та Лисенко Ірина Павлівна, психолог Медико-реабілітаційного ц ... Читать дальше »

Переглядів: 536 | Додав: KDG | Дата: 23.03.2013

19 березня 2013 року на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського відбулось третє засідання обласної школи новопризначених методистів районних методичних кабінетів з виховної роботи відділів освіти райдержадміністрацій, управлінь освіти міських рад з проблеми «Роль методиста щодо підвищення професійної майстерності педагогічних працівників з проблеми виховання».

У роботі засідання взяли участь:

- новопризначені методисти РМК відділів освіти райдержадміністрацій: Ляк’ященко Світлана Юріївна (Борзнянський район), Мархай Наталія Миколаївна (Носівський район), Бодяко Лариса Валеріївна (Новгород-Сіверський район), Булда Інна Іванівна (Ріпкинський район), Маятіна Олена Іванівна (Чернігівський район);

- Злобіна Олена Олексіївна, завідувач відділу виховної роботи і здорового способу життя ЧОІППО імені К.Д.Ушинського;

- Огорілко Ірина Миколаївна, методист міського методичного Центру управління освіти Прилуцької міської ради, координатор органу міського учнівського самоврядування;

- Куча Світлана Володимирівна, методист обласного Палацу дітей та юнацтва, координатор обласної ради старшокласників.

Основні питання, які обговорювалися під час засідання стосувалися професійної компетентності педагога-організатора.

Олена Олексіївна Злобіна ознайомила учасників з моделлю професійної компетентності педагога-організатора. ... Читать дальше »

Переглядів: 555 | Додав: KDG | Дата: 22.03.2013

 
 
15 березня 2013 року на базі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 29 відбулось третє засідання авторської творчої майстерні учителів математики. Діяльність майстерні присвячена вивченню проблеми «Методика використання педагогічних програмних засобів навчального призначення у процесі навчання математики учнів загальноосвітньої школи» та організована на основі досвіду роботи Минки Г. В., учителя математики Прилуцької гімназії №1 імені Г.Вороного. На засіданні майстерні розглядались методичні особливості застосування педагогічних програмних засобів у процесі навчання математики як фактора впливу на розвиток креативності та рівня навченості учнів профільних класів.
У роботі майстерні взяли участь Грамбовська Л.В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри природничо-математичних дисциплін ЧОІППО імені К.Д. Ушинського, Мухіна О.М., методист відділу природничо-математичних дисциплін ЧОІППО імені К.Д. Ушинського, члени майстерні – учителі міст Прилук, Чернігова, Ніжина, Прилуцького району. На відкритому засіданні творчої майстерні були присутні керівники методичних об’єднань, учителі математики області. У рамках засідання було проведено урок алгебри у профільному 11 класі (заступник директора з виховної роботи, учитель математики Яковчук О.М.), продемонстровано можливості ІКТ-технологій у стимулюванні творчої активності учнів, доцільність використання у навчальному процесі комп’ютер ... Читать дальше »
Переглядів: 481 | Додав: KDG | Дата: 21.03.2013

 

 

19 березня 2013 року о 13:00 був проведений Урок Памяті «Це потрібно не мертвим, це потрібно живим!». З 10 січня по 16 березня на місці, де зараз розташований меморіал, було проведено 3 масових розстріли мирних жителів Прилук, серед яких найбільше було жінок і дітей. З того часу пройшло вже ... Читать дальше »

Переглядів: 549 | Додав: KDG | Дата: 19.03.2013

У розділі нашого сайту "Робота з обдарованими" розміщено остаточні результати ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.
Переглядів: 454 | Додав: KDG | Дата: 14.03.2013

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята прекрасної половини людства і свята весни!

Залишайтеся і надалі чарівними, жіночними, красивими, коханими, самими загадковими, самими найкращими!
Бажаємо Вам більше любові і тепла в житті, щасливих життєвих моментів.
Спасибі за те, що ви для нас робите.
Будьте завжди щасливі, дорогі наші, улюблені й прекрасні!
Зі святом весни Днем 8 Березня!

Переглядів: 570 | Додав: KDG | Дата: 07.03.2013

Вітаємо Катаєву Т.Т., заступника директора з виховної роботи та Легецьку В.С., педагога-організатора Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, з перемогою у Всеукраїнському конкурсі-огляді соціально-педагогічних виховних систем позашкільних навчальних закладів!

Переглядів: 533 | Додав: KDG | Дата: 07.03.2013

Відповідно до наказу управління освіти Прилуцької міської ради від 04.03.2013 року № 169 "Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової інформації у загальноосвітніх навчальних закладах у 2012-2013 навчальному році":

Навчальні заняття завершуються 24 травня 2013 року

Свято «Останнього дзвоника» пройде в усіз навчальних закладах  24 травня 2013 року о 8 год. 30 хв.

Навчальні екскурсії та навчальну практику учнів проводяться у ... Читать дальше »

Переглядів: 558 | Додав: KDG | Дата: 06.03.2013

...
Друк
Пошук
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz