Прилуцький міський методичний центр
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Пятница, 29.03.2024, 09:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
До уваги батьків!
м. Прилуки
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Реєстрація на ЗНО
ЗНО on-line

Сервіс для школярів України –

zno.osvita.ua

З його допомогою старшокласники можуть перевірити свої знання і потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архив новостей
« 1 2 3 4 5 ... 84 85 »

 

18 травня 2017 року відбулася зустріч голови обласної державної адміністрації Валерія Куліча та голови обласної ради Ігоря Вдовенка з переможцями IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2016-2017 навчальному році.

... Читать дальше »

Переглядів: 579 | Додав: KDG | Дата: 22.05.2017

 

У 2017 році Асоціація українських правників спільно з Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова, Київським інститутом музики імені Р.М. Глієра та Українським фондом культури, за підтримки Київського університету імені Бориса Грінченка традиційно проводять серед школярів і студентів VІІ Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок».

На конкурс було подано 529 робіт, які надіслали представники майже всіх областей України. Кількість учасників, які взяли участь у втіленні проектів, сягнула майже мільйона осіб. Другий рік поспіль серед переможців є учні Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №10: Мусієнко Поліна (1-а клас), Конусенко Артем (1-б клас), Зімбалевська Анна (3 клас) та їх керівники: Зімбалевська Юлія Петрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель історії Ельтек Оксана Олегівна, учитель з початкової освіти Пуха Оксана Миколаївна.

... Читать дальше »

Переглядів: 518 | Додав: KDG | Дата: 22.05.2017

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник» Осіпова Дмитра, учня 5 класу Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 10!

16-18 травня 2017 року в м. Києві  на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся ІІ очний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».

Осіпов Дмитро, учень 5 класу Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 10, ретельно підготувався до захисту власних наукових напрацювань та гідно пройшов  випробування перед авторитетним журі конкурсу з проектом «Вивчення лікувальних й імуностимулюючих властивостей калини звичайної та її поширення у мікрорайоні Плискунівський м. Прилуки» (секція «Охорона здоров’я»)Результатом науково-дослідницької роботи Осіпова Дмитра під керівництвом Юрченко Юлії Миколаївни, учителя біології та хімії, є почесне ІІ місце .

... Читать дальше »

Переглядів: 445 | Додав: KDG | Дата: 22.05.2017

 

17.05.2017 в залі засідань управління освіти пройшло планове підсумкове засідання ММО вчителів-логопедів та дефектологів.

Провідною формою роботи, відповідно плану ММО, обрано творчу вітальню з елементами тренінгу на тему: «Ігрові техніки в роботі вчителя-логопеда та дефектолога».

Фахівці, за методичної підтримки завідувача міської ПМПК Кабанець В.М., мали змогу ознайомитися зі структурою побудови тренінгу, деякими психотехнічними вправами під час їх безпосереднього виконання, поділитися власними ігровими техніками, які є доцільними й корисними в корекційно-розвивальній роботі з дітьми з особливими освітніми потребами та отримати позитивні емоції від спілкування з колегами.

Засідання супроводжувалося презентаційними матеріалами, підготовленими завідувачем ПМПК Кабанець В.М., тестовими методиками та методичними рекомендаціями і порадами. Голова ММО вчителів-логопедів та дефектологів Пиріг Т.О. провела анкетування спеціалістів з метою ... Читать дальше »

Переглядів: 613 | Додав: KDG | Дата: 17.05.2017

Для того щоб ви могли впевнено впоратися з тестом у напруженій обстановці зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), почніть готуватись до тестування заздалегідь. А як краще впоратися з цим завданням, вам підкаже цей матеріал.

Тренуйся. Перед офіційним тестуванням варто виконувати якнайбільше опублікованих тестів - просто заради тренування, наприклад, проходити тести ЗНО онлайн. Не можна навчитись добре виконувати тести, не тренуючись на них самих, підмінюючи цю практику іншими видами контролю й самоконтролю. Ці тренування не тільки знайомлять з типовими конструкціями тестових завдань, а й дають вам інший досвід - самоспостереження й оптимальної саморегуляції під час тестування.

Поспішай. Тренуйтеся із секундоміром у руках. Порівнюйте час, необхідний для виконання тестів зовнішнього оцінювання. Обмежуйте його. Без подібних обмежень, що змушують працювати в максимально швидкому темпі, без імітації змагальної ситуації, неможливо змоделювати той стрес (напругу), що викликає будь-яке тестування.

Випробовуй. У тренуваннях застосовуйте правильну тактику, тобто додержуйтесь усіх рекомендацій, як правильно вирішувати окреме завдання чи тест у цілому. Наприклад, не слід двічі перечитувати малозрозумілу інструкцію, а треба відразу ж познайомитися з варіантами відповідей. Тоді зміст відповідей проя ... Читать дальше »

Переглядів: 475 | Додав: KDG | Дата: 16.05.2017

 

12 травня у дошкільному навчальному закладі № 2 санаторного типу туберкульозного профілю відбулося засідання міського методичного об’єднання для музичних керівників міста.

Розглядалися як практичні так і теоретичні питання організації театрального мистецтва, а саме використання різних видів ляльок, в музичній діяльності.

Ляльковий театр, це мініатюрне диво, маленький світ, який вражає уяву, як дорослих, так і дітей. А якщо останні беруть безпосередню участь у житті ляльок, вони виглядають та звучать по-особливому.

Музичний керівник Олена Вздорова продемонструвала музичну розвагу для дітей старшого дошкільного віку «Ляльковий бал». За допомогою ляльок, дошкільники відображали світ дитинства чудовими музичними фарбами.< ... Читать дальше »

Переглядів: 437 | Додав: KDG | Дата: 15.05.2017

З 15.05.2017 до 19.05.2017 відбудеться психолого-педагогічне вивчення дітей та підлітків обласною псохолого-медико-педагогічною консультацією у м Прилуки.

Дату, час і місце проходження обстеження ОПМПК визначено індивідуально для кожної дитини і повідомлено адміністрацію навчального закладу, в якому перебуває дитина та батьків.

Вивчення дітей проводиться лише в присутності батьків (осіб, які їх замінюють) або, у виключних випадках, за письмовим дорученням останніх (офіційно завіреним) та за наявності відповідного пакету документів.

Детальну інформацію можете отримати за тел.: 3-22-33.

Переглядів: 475 | Додав: KDG | Дата: 13.05.2017

 
 
 

12 травня 2017 року міський методичний центр управління освіти Прилуцької міської ради спільно з ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» провели семінар-практикум «Організація науково-дослідницької роботи в школі» для учнів та педагогів Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 імені Сергія Гордійовича Шовкуна. Метою заходу було залучення учнів та педагогів Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 імені Сергія Гордійовича Шовкуна до науково-дослідницької роботи.

... Читать дальше »

Переглядів: 512 | Додав: KDG | Дата: 13.05.2017

 
 

9 травня в сквері Вічної слави відбувся мітинг-реквієм «Не погаси пам'яті свічку» зі вшануванням ветеранів Другої Світової війни в якій взяли участь учні ЗНЗ міста.

Переглядів: 445 | Додав: KDG | Дата: 12.05.2017

Вже сьомий рік поспіль проводиться Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»), яка є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в українському суспільстві.

З метою поліпшення виховної роботи з учнівською молоддю на основі традицій і звичаїв українського народу, формування у підростаючого покоління патріотичної свідомості, готовності до виконання громадських і конституційних обов'язків з 03 по 05 травня 2017 року відбувся триденний виїзний міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). В змаганнях зі стрільби, муштрового впоряду, штовхання гирі, перетягування линви надання першої долікарської допомоги, інтелектуального конкурсу на знання історії «Відун», «Теренова гра» тактичної гри з елементами топографії та орієнтування, туристсько-спортивної смуги перешкод, таборування боролися всі 11 ЗНЗ міста перемогу вибороли: ІІІ місце – команда гімназія № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна, ІІ місце – команда гімназії № 1 імені Георгія Вороного, та І місце третій рік поспіль команда ЗОШ І-ІІІ ст. № 2.

Вітаємо переможців!

Переглядів: 761 | Додав: KDG | Дата: 12.05.2017

 
 

11 травня у дошкільному навчальному закладі №4 пройшло заключне засідання клубу педагогічної творчості для молодих педагогів «Сходинки до майстерності».

Учасники засідання взяли участь у методичному фестивалі, представивши свої напрацювання за рік, поділилися досвідом роботи з колегами, та презентували цікаві за змістом, професійно зроблені презентації, які не лише розкривали зміст їх роботи над методичною проблемою, а й свідчили про високий рівень володіння ІКТ. Вирізнялися яскравістю та неповторністю методичні та дидактичні посібники, ігри, матеріали, принесені учасниками. Слід відмітити, що дане засідання було побудоване на принципах рівності, взаєморозуміння та спрямоване на стимулювання та підтримку педагогічної творчості, розширення нави ... Читать дальше »

Переглядів: 517 | Додав: KDG | Дата: 12.05.2017

 

05 травня 2017 року  на базі дошкільного навчального закладу №4 проведене чергове міське методичне об’єднання інструкторів з фізкультури, присвячене організації і проведенню фізкультурних свят. Присутні мали можливість переглянути сюжетне інтегроване фізкультурне свято для старших дошкільників на тему «Ми маленькі пішоходи», проведене інструктором з фізкультури ДНЗ №4 Мамай О.І. Спортивне дійство  було насичене рухливими іграми, концертними номерами, цікавими розважальними та пізнавальними моментами. Створенню святкового настрою та підтриманню загальної емоційної  атмосфери  сприяли яскраве оформлення фізкультурного залу, поява та участь у ньому мультиплікаційного персонажа Петрика П’яточкіна, відповідний тематичний музичний супровід.

Учасники засідання прийняли активну участь в обговоренні на тему «Організація і проведення спортивних свят у ДНЗ міста».

Також керівником ММО проведено  вихідне діагностування для підведення підсумків роботи  та надано звіт про його роботу у 2016-2 ... Читать дальше »

Переглядів: 508 | Додав: KDG | Дата: 12.05.2017

 

Менш ніж за два тижні, 23 травня, розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Для успішного проходження тестування, окрім старанної підготовки, учасникам необхідно дотримуватися основних процедур проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Передусім треба пам’ятати: допуск до пункту тестування за наявності чітко визначених документів: Сертифікат ЗНО, документ, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені у Сертифікаті) та запрошення-перепустка. Для виконання роботи учасникам знадобиться ручка з пастою насиченого чорного кольору, хоча краще мати дві-три – про запас. За бажанням чи в разі потреби можна взяти з собою прозору пляшку з питною водою.

Щодо обов’язків, то учасникам зовнішнього оцінювання заборонено використовувати в пункті ЗНО та мати при собі протягом часу, відведеного на виконання сертифікаційної роботи, засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими технічних засобів і пристроїв.

< ... Читать дальше »

Переглядів: 471 | Додав: KDG | Дата: 11.05.2017

До складу команд Чернігівської області ввійшли вісім учнів ЗНЗ м. Прилуки:

  • з екології - Тригуб Роман, учень 11 класу Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій;
  • з біології - Коротун Андрій, учень 10 класу Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного;
  • з української мови і літератури - Дорошенко Анастасія, учениця 9 класу, Кабанець Сніжана, учениця 10 класу та Маркович Катерина учениця 11 класу Прилуцької гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна;
  • з правознавства - Макаренко Анастасія, учениця 9 класу Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7;
  • з географії - Шматко Вікторія, учениця 10 класу Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій;
  • ... Читать дальше »
Переглядів: 635 | Додав: KDG | Дата: 11.05.2017

 

04 травня 2017 року на базі дошкільного навчального закладу № 27 відбулося методичне об'єднання вихователів середніх груп, керівник Швидкова І.М. Вихователі мали змогу взяти участь в засідання круглого столу на тему «Дошкільник: логіко-математична компетентність», де ознайомилися з дидактичними посібниками для формування логіко-математичної компетентності дитини-дошкільника, запозичили досвід колег, які працюють над даною методичною темою. Відмітили, що у сучасній педагогіці навчання дошкільнят математики пов’язується насамперед з якісними змінами в їхній розумовій діяльності, більшу увагу привертають ігрові методики, що поєднують засвоєння математичних понять з розвитком логічного мислення.

В ході практичної діяльності «Подорож з котом Леопольдом», для формування логіко-математичної компетентності дитини дошкільника, вихователь Ільченко Н.І. використала логічні блоки Золтана Дьєнеша.

Переглядів: 484 | Додав: KDG | Дата: 05.05.2017

...
Друк
Пошук
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Гаряча лінія
Національна дитячагаряча лінія
...
Архів записів
Педагогічна преса
Новини osvita.ua
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Прилуки
Карта відвідування
Радіо online

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz